Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, întâlnire cu omologul sloven Marjan Šarec: Consolidarea relației la nivel politico-militar
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: MApN
Foto: MApN
Află despre ce au discutat ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, și omologul său sloven Marjan Šarec.

A avut loc o întâlnire oficială între ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, și omologul său din Slovenia, Marjan Šarec.

„În cadrul vizitei oficiale în Slovenia, am convenit cu omologul meu, Marjan Šarec , să continuăm discuțiile pentru o prezență a militarilor sloveni în România, lucru care ar reprezenta o expresie clară a solidarității aliate.

Ne dorim consolidarea relației noastre la nivel politico-militar și mă bucur că acest lucru produce rezultate concrete. Susținem Centrul de Excelență pentru Vânători de Munte din Poljce şi mulțumim pentru interesul arătat Centrului Euro-Atlantic pentru Reziliență de la București.

Foto: MApN

Am discutat cu ministrul Apărării sloven și despre situația de securitate din regiunea Balcanilor de Vest și a Mării Negre, cu accent asupra impactului războiului de agresiune declanșat de Federaţia Rusă împotriva Ucrainei. Trebuie să rămânem uniți și să continuăm să sprijinim Ucraina pentru respectarea dreptului internațional și a valorilor democratice”, a transmis Tîlvăr pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel