Ministrul Alexandru Petrescu, interviul zilei la DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Petrescu
Petrescu
Alexandru Petrescu, ministru al Economiei, dar şi ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat în guvernul Grindeanu, a acordat un interviu în exclusivitate pentru DC News.

Emisiunea în care a fost invitat Alexandru Petrescu o puteți urmări joi, ora 11:00, atât pe pagina Facebook DC News, cât și pe Youtube DC News. Au fost dezbătute mai multe subiecte importante din domeniul economic. Alexandru Petrescu conduce, în acest moment, Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

Experiență importantă

În anul 2011 a ocupat funcția de vicepreședinte al Raphaels Bank, Londra, Marea Britanie. În 2006 a fost director pentru Europa — Business Development la Advanced Payment Solutions Ltd, London UK & Europe. Prepaid, Postpaid and Transactional Products, în 2002 — Director Business Development la Chequepoint Ltd, London UK. Servicii Financiare și Produse Prepaid, iar în 2000 — Business Development Executive la KfK Ltd, Kent Marea Britanie.

Are peste 15 ani experiență în activitatea profesională și cunoștințe în următoarele domenii: Leadership, Strategie și management al organizațiilor și proiectelor majore, Leadership în sectorul relevant, conducere și soluționare probleme, management-ul rezultatelor, incluzând calitatea serviciilor, timp și costuri.

Premii și recunoașteri naționale și internaționale: Diploma de Excelență acordată C.N. Poșta Română pentru realizări semnificative în dezvoltarea domeniului telecom și a societății informaționale din România, Aprilie, 2015; Best CEO for Turnaround Performance (Revista Comunicații Mobile, 2014); Quality of Service Award for ROMANIA (Universal Postal Union, 2014); Lider de succes (Galele de Excelență în Industria Românească, 2014); Premiul pentru dezvoltarea relațiilor financiare internaționale (Gala Premiilor e-Finance, FinMedia, 2015); cea mai bună redresare a unei companii — Poșta Română (Galele de Excelență în Industria Românească, 2014); Diplome acordate de forurile de conducere ale organismelor sindicale pentru colaborare, parteneriat social activ și promovarea activităților comune în interesul salariaților din sectorul comunicații (2013-2014); nominalizare Best Turnaround 2014 — Poșta Română (Business Review Awards, Business Review Magazin); Premiul Național acordat de Camera de Comerț și Industrie a României către CNPR, Locul I, Sectorul Servicii, Categoria Întreprinderi Foarte Mari, 2015; Gala FinMedia, București, 11 februarie 2016, Premiul pentru Restructurarea Unei Companii de Stat; Premiul pentru prezența permanentă în TOP 100 COMPANII ROMÂNEȘTI, 23 februarie, 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel