Ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, prezenţă de onoare printre absolvenţi
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Facebook, Luminita Odobescu
foto: Facebook, Luminita Odobescu
Luminita Odobescu a fost prezentă la ceremonia de absolvire a cursului de Diplomație și Afaceri Internaționale Laude-Reut, găzduită în mod tradițional de Ministerul Afacerilor Externe.

"Astăzi vrem să împărtășim cu voi discursul inspirat și încurajator al doamnei Luminita Odobescu, prezentă la ceremonia de absolvire a cursului de Diplomație și Afaceri Internaționale Laude-Reut, găzduită în mod tradițional de Ministerul Afacerilor Externe/ Ministry of Foreign Affairs, Romania în sala Gafencu. A fost o onoare să o avem alături noi pe, având în vedere prestigiul și angajamentul său în domeniul diplomației și afacerilor internaționale.În calitate de Ministrul Afacerilor Externe al României și ambasador de carieră, doamna Odobescu aduce cu sine o vastă experiență și expertiză în acest domeniu complex.

Activitatea sa nu se rezumă doar la pozițiile de conducere pe care le-a ocupat, ci și la contribuția sa remarcabilă în educația de excelență.În discursul său, doamna Odobescu subliniază importanța diplomației într-o lume tot mai complexă și interconectată. Ea evidențiază provocările cu care se confruntă diplomații de astăzi, cum ar fi conflictele și viteza informației, dar și necesitatea unei cunoașteri sectoriale extinse pentru a înțelege evoluțiile tehnologice, economice și sociale.

Doamna Odobescu se arată încântată de faptul că tinerii sunt atrași de diplomație și că au avut ocazia să studieze în cadrul cursului Laude-Reut. Ea încurajează elevii să profite de oportunitățile oferite de această educație de excelență, inclusiv de bursele de studii, schimburile de experiență și implicarea în proiecte europene. Totodată, subliniază importanța abilităților diplomatice în viața de zi cu zi, subliniind necesitatea dialogului empatic, a ascultării și a găsirii de soluții comune.În numele întregii comunități Laude-Reut, aș dori să exprim gratitudinea noastră față de doamna Luminița Odobescu pentru dedicarea sa în slujba educației de excelență.

Prin prezența și discursul său, doamna Odobescu ne inspiră și ne încurajează să ne urmăm visurile și să ne dezvoltăm abilitățile diplomatice, indiferent de domeniul în care activăm.Mulțumim, doamna Luminița Odobescu, pentru prezența dumneavoastră onorabilă și pentru toată activitatea depusă în slujba educației de excelență!" este postarea de pe pagina de Facebook a Complexului Educaţional Laude-Reut.

                                       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel