Urmărește emisiunea live
Lady Gaga și Red Hot Chili Peppers promovează brandul turistic. Vezi contra ce sume
Data publicării:
Autor: Rudaci Lucia
WhatsApp
LADY GAGA - SOSIRE - BUCURESTI
LADY GAGA - SOSIRE - BUCURESTI

Ministrul Eduard Hellvig a aprobat sponsorizările concertelor susținute de Lady Gaga, Red Hot Chili Peppers și B’estfest cu aproape 250.000 de euro, potrivit HotNews. Organizatorii meciului Dinamo-Barcelona sunt deranjați pentru că amicalul lor de pe Național Arena nu a fost sponsorizat.

[caption id="attachment_221184" align="alignleft" width="138"] mediafax[/caption]

Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT) a alocat fonduri de 1,14 milioane de lei cu ocazia unei campanii de  promovare a  brandului turistic național. Conform unor documente disponibile pe site-ul instituției, cel care a semnat pentru alocarea acestor fonduri a fost ministrul Eduard Hellvig. Documentele oficiale mai precizează că proiectul este finanțat din Fonduri Externe nerambursabile (FEN).

Victor Ponta a declarat că va verifica dacă contractele au fost semnate, sau nu, de miniștrii anteriori. “Voi verifica dacă dl. Hellvig, îndrăgostit de Lady Gaga, a decis sponsorizarea concertului. Vă promit că o să verific. Am însă curajul să anticipez faptul că aceste contracte au fost semnate înainte să vin dl. Hellvig. Nu că domnului Hellvig nu i-ar plăcea Lady Gaga, dar m-am obișnuit, și asta discutăm în fiecare ședință”, a mai adăugat premierul.

Unul dintre organizatorii amicalului Dinamo – Fc Barcelona, Adrian Thiess, CEO al Thiess Holding, a fost deranjat de faptul că amicalul nu a primit sponsorizări din partea Guvernului, în detrimentul concertelor. “Am vorbit cu ministrul dezvoltării la meci și l-am întrebat: <Cum să puneți logoul României, celebra frunză, pe afișele concertului cu Lady Gaga, pentru un million de euro, și noi aducem Barcelona la Bucurși și totul trece neobservat?> Era o publicitate enormă pentru România, meciul a fost difuzat pe multe televiziuni din străinătate, vizibilitatea era infinit mai mare decât cei 5.000 de oameni la Lady Gaga. Dar asta a fost alegerea Guvernului care a preferat-o pe Lady Gaga. Am un gust amar față de tot ce s-a întâmplat.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel