Ministerul Sănătății - Comunicat pentru dezmințirea unui nou Fake-News
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
comunicat de presă
comunicat de presă
Adresăm rugămintea tuturor cetățenilor să nu colporteze aceste informații false, care sunt menite a induce panică în rândul comunităților, mai ales în rândul cetățenilor care necesită medicamentație sau tratament specific.

Ca urmare a distribuirii pe rețelele de socializare  a unui document avizat de “PATRONATUL Protecției și Medicinei FAMILIEI “FAMILIA”, dat spre informare medicilor de familie, în care se indică acestora “să informeze pacienții mai ales pe cei cu afecțiuni cronice, să își procure medicamente pe o perioadă mai lungă de timp deoarece criza medicamentelor în farmacii este inevitabilă”, din cauza faptului că  statul român “s-a implicat în mod iresponsabil în agravarea conflictului dintre RUSIA și UCRAINA”, pentru corecta informare a opiniei publice, precizăm că toate aceste date sunt false și se înscriu în spectrul informațiilor de tip FAKE NEWS (minciuni).

Amintim faptul că același semnatar, director executiv al patronatului amintit anterior, a mai distribuit în trecut o minciuna, ce a fost combătuta de Ministerul Apărării Naționale.

În informarea precedentă se specifica faptul că întreaga campanie de vaccinare împotriva COVID-19, organizată de armată este „o acţiune militară specifică”, iar vaccinul drept „un medicament experimental”. Aceste afirmații sunt mincinoase, nefiind susținute de fapte verificabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel