Data actualizării:
Data publicării:

Ministerul Muncii rămâne la PNL. Ludovic Orban: Unde e vorba de muncă, nu ne dăm înapoi

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Ludovic Orban (PNL)
Ludovic Orban (PNL)
Deși se scursese în spațiul public informația pe surse cum că Ministerul Muncii va ajunge la USR Plus, se pare că partidul lui Dan Barna și Dacian Cioloș rămâne cu 6 ministere, nu cu 7, de pe lista pentru alianța celor doi lipsind ministerul condus de Violeta Alexandru. 

Astfel că, după 10 ore de negocieri, PNL ia 9 ministere, USR PLUS 6 ministere, iar UDMR 3 ministere. În spațiul public, ajunsese informația că PNL va lua 8 ministere, iar USR PLUS 7 ministere. Ministerul care, după finalizarea negocierilor, se ”întoarce” la PNL este cel al Muncii, unde ministru acum este Violeta Alexandru. 

Ludovic Orban a avut și o remarcă vizavi de acest minister, când a enumerat lista ministerelor ce revin PNL: ”Unde e vorba de muncă, nu ne dăm înapoi”. 

Amintim că, după alegerile locale, deși toți liderii care au luat sub 27%, așa cum a convenit PNL, au făcut un pas în spate, Violeta Alexandru a rămas fermă pe poziția de vârf de la PNL București, în ciuda scorului sub 20%, care plasa partidul pe locul al treilea, după USR PLUS și PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel