Ministerul Justiției, selecție pentru posturi de conducere vacante la PG, DIICOT, DNA şi alte structuri
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ministerul Justitiei
Ministerul Justitiei
Ministerul Justiţiei organizează selecţia procurorilor pentru a face propuneri de numire pentru ocuparea funcţiilor vacante de conducere în cadrul principalelor parchete. Perioada de selecție a început luni.

Potrivit Ministerului Justiției, sunt vacante posturile de prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție; de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție; de procuror șef secție - Secția de urmărire penală și criminalistică al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție; de procuror șef secție-Secția parchetelor militare - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție; de procuror șef secție - Secția de resurse umane și documentare - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție; de adjunct al procurorului șef al DIICOT și de adjunct al procurorului șef al DNA; precum și postul de adjunct al procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție și de procuror șef secție-Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție - Direcția Națională Anticorupție.

Se organizează selecție și pentru funcția de procuror șef secție-Secția de combatere a corupției - Direcția Națională Anticorupție. Procurorii pot depune cereri de înscriere, până la data de 30 decembrie 2019, ora 24.00, la Direcţia resurse umane a Ministerului Justiţiei din Bucureşti. Lista procurorilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la selecţie şi programarea interviurilor se va afişa la sediul Ministerului Justiţiei şi se va publica pe site-ul instituției până la data de 14 ianuarie 2020, ora 24.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel