Ministerul Educaţiei: Se pare că nu toți sunt olimpici
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
bacalaureat
bacalaureat

Ministrul Educației, Liviu Pop, a anunțat că a dispus începerea unei anchete cu privire la dosarele elevilor care au susținut Bacalaureatul olimpicilor în această săptămână, după ce COSR a făcut o solicitare în acest sens.

„Nu vă ascund faptul că deja la nivelul Ministerului Educației am emis un ordin prin care verific toate dosarele acestor olimpici. Se pare că nu toți sunt olimpici. Sunt unii care au fost aduși acolo bazându-se pe faptul că Bacalaureatul olimpicilor este mai ușor și se coboară ștacheta”, a declarat Pop pentru Hotnews.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a solicitat vineri Ministerului Educației și ANST efectuarea unei investigații cu privire la Bacalureatul pentru olimpici, după ce 900 de candidați au participat la sesiunea specială din această săptămână.

„Conducerea COSR a atras atenţia asupra disproporţiei evidente, în Centrele Naţionale Olimpice pentru Pregătirea Juniorilor activând 108 sportivi cu vârsta de bacalaureat, iar numărul de candidaţi la această sesiune specială a fost 900”, se arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel