Ministerul Culturii încă mai restituie donații pentru Cuminţenia Pământului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Cuminţenia Pământului
Cuminţenia Pământului
Ministerul Culturii încă mai restituie donații făcut pentru "Cuminţenia Pământului", asta în condițiile în care în iunie 2019 erau restituite deja peste 99% din sumele donate. De data aceasta, a fost încheiat un parteneriat cu o companie. 

Ministerul Culturii continuă restituirea donaţiilor pentru Cuminţenia Pământului, având ca partener compania Emag. Aceasta se alătură demersului Ministerului Culturii de restituire a donaţiilor efectuate în cadrul subscripţiei publice pentru achiziţionarea sculpturii "Cuminţenia Pământului".

Astfel, persoanele care au donat prin intermediul platformei eMAG, respectiv pe pagina web www.emag.ro, vor transmite cererile către acest operator la adresa de e-mail [email protected] sau folosind următorul link www.emag.ro/restituiribrancusi.

Cum se procedează 



Persoanele interesate pot descărca cererea accesând următorul link:
https://s12emagst.akamaized.net/layout/ro/static-upload/Cerere restituire donatie Brancusi 2020.pdf

Până când se restituie banii donați



În ceea ce priveşte donatorii neidentificaţi, aceştia au posibilitatea de a depune o cerere de restituire a sumelor până la data de 30 iunie 2020. Toate informaţiile pe această temă au fost publicate pe site-ul ministerului încă de la începutul lunii aprilie şi pot fi consultate la rubrica Informaţii referitoare la restituirea donaţiilor efectuate în cadrul subscripţiei publice pentru achiziţionarea sculpturii "Cuminţenia Pământului" - http://www.cultura.ro/informatii-referitoare-la-restituirea-donatiilor-efectuate-cadrul-subscriptiei-publice-pentru-0.

La campania publică pentru achiziționarea operei sculptorului Constantin Brâncuși au participat peste 100.000 de donatori, fiind colectată suma de 1.273.668 euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel