Minciunele, reţeta tradiţională. Aşa le făcea bunica
Minciunelele sunt acele gogoşi care ne aduc aminte de copilărie şi de bunici. Sunt foarte uşor de preparat şi sunt delicioase.
Ingrediente
Jumătate de kilogram de făină
Un cubuleţ de drojdie
O cană de apă minerală
4 linguri de zahăr
Ulei
Un praf de sare
Citeşte şi Griş cu lapte, desertul copilăriei. Reţeta care îţi lasă gura apă
Mod de preparare
Se cerne făina, se adaugă drojdia, un praf de sare, zahărul şi apa minerală, după care se frământă aluatul. Adăugaţi o lingură de ulei şi frământaţi în continuare. Se lasă la dospit aproximativ 20 de minute, după care se întinde şi se fac minciunelele în formă de fundiţă. Se prăjesc în ulei încins şi se pot pudra cu zahăr.
Citeşte şi Tartă de mere, reţeta cu care nu dai greş. Acesta este secretul
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Marte în Berbec, din 30 aprilie. Ce aduce în viețile noastre. Patru zodii sunt primele afectate
- Doi mari actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu și-au vorbit timp de 32 de ani
- "Să aprindem grătarele". Ce spune Mihaela Bilic despre mici, cel mai popular aliment printre români
- Lovitură de teatru la CCR: documente ANAF, declarate neconstituționale în procesele penale
- Probleme pentru doi concurenți, la Te cunosc de undeva: "M-am trezit cu genunchiul umflat"
- Dispare obiceiul de a consuma vin? Ce afectează vânzarea popularei băuturi
- DNA, primele acuzații oficiale după perchezițiile la Complexul Energetic Oltenia (CEO). Cine este directorul reținut. Acuzațiile procurorilor
- Selly, explicații în scandalul cu Radu Alexandru - "piticigratis", Iorga, Adrian Elicopter de Luptă și acuzațiile de viol / video
- 10 lucruri pe care nu le știai despre primarul USR Dominic Fritz
- BANCUL ZILEI: Lucruri dificil de realizat