Mila Kunis și Ashton Kutcher își spală copiii doar când îi văd murdari
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Instagram - Ashton Kutcher
Instagram - Ashton Kutcher
Mila Kunis și Ashton Kutcher au dezvăluit faptul că nu își spală copiii dacă nu îi văd murdari. 

Se pare că familia Kunis - Kutcher economisește bani când vine vorba de apă și săpun. Ashton Kutcher și Mila Kunis au apărut împreună într-un episod al show-ului lui Dax Shepard, „Armchair Expert”. Abordând diferite subiecte, cei doi au ajuns la capitolul igienei copiilor lor, Wyatt, de 6 ani și Dimitri, de 4 ani, informează CNN

Gazdele emisiunii podcast, Shepard și Monica Padman, au dezbătut faptul că săpunul folosit zilnic elimină uleiurile produse de piele. Aici au intervenit Kutcher și Kunis, care au spus că sunt complet de acord, spunând că se spală zilnic doar în zonele vitale. Padman s-a arătat uimită de faptul că se află în minoritate când vine vorba de dușul zilnic. 

„Cine v-a învățat să nu vă spălați?”, a întrebat retoric Padman. 

„Nu prea aveam apă caldă în copilărie, așa că nu sunt obișnuită să fac duș zilnic, oricum. Nu am fost părintele acela care să își spele mereu bebelușii”, a spus Mila Kunis.

„Dacă putem vedea mizerie pe ei, îi spălăm. Altfel, nu are rost”, a spus Ashton Kutcher. 

Actorul a mai adăugat faptul că se spală zilnic la subraț și în zona intimă, dar în rest nu prea face duș. De asemenea, după antrenamente obișnuiește să se stropească cu apă pe față, pentru a înlătura senzația sărată lăsată de transpirație. Și cam atât.

Kunis a intervenit și a mai spus că se spală pe față de 2 ori pe zi. 

Mila Kunis, laureată de Harvard

Actriţa şi producătoarea Mila Kunis a fost desemnată cea de a 68-a femeie a anului de către trupa Hasty Pudding Theatricals a universităţii Harvard, relatează agenţia de ştiri UPI.

Vedeta din 'The Bad Moms' şi 'That '70s Show' a fost răsplătită de celebra trupă de teatru a Universităţii cu o paradă şi o ceremonie, în 2018, în Cambridge, Massachusets. Printre precedentele actriţe distinse cu titlul femeia anului se află Meryl Streep, Debbie Reynolds, Julia Roberts, Scarlett Johansson şi Octavia Spencer.

'Nu puteam fi mai încântaţi să-i acordăm Milei Kunis premiul Femeia anului! O urmărim atât pe marile, cât şi micile ecrane de când eram tineri şi abia aşteptăm să celebrăm realizările ei cu adevărat unice într-un mod cu adevărat unic şi memorabil', a precizat atunci, într-un comunicat, coproducătoarea Hasty Pudding Theatricals Annie McCreery.

'Toată lumea din companie abia aşteaptă să o cunoască. Dacă este măcar pe jumătate atât de amuzantă ca personajul ei din 'Bad Moms' atunci suntem siguri că ne vom distra de minune', a adăugat coproducătoarea Hannah Needle.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel