Mike Tyson și-a amânat mult așteptatul meci de box cu Jake Paul
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Mike Tyson / Foto: Facebook
Mike Tyson / Foto: Facebook
Veteranul din box trebuia să îl înfrunte în ring pe fostul YouTuber Paul, în vârstă de 27 de ani, pe 20 iulie, în Arlington, Texas.

Lupta dintre Mike Tyson și Jake Paul a fost amânată. Tyson a avut cirze de ulcer în timp ce zbura duminica trecută de la Miami la Los Angeles.

Promotorul meciului a declarat într-un comunicat: "În timpul unei consultații, cu profesioniști din domeniul medical cu privire la recenta sa criză de ulcer, recomandarea este ca Mike Tyson să facă un antrenament minim sau ușor în următoarele câteva săptămâni, iar apoi să revină la un antrenament complet, fără limitări".

Lupta va fi transmisă în direct pe Netflix, în premieră pentru serviciul de streaming. Noua dată va fi anunțată până vineri, 7 iunie.

Tyson nu a mai luptat la profesioniști din 2005, deși a continuat să se antreneze în mod regulat timp de mai mulți ani.

În noiembrie 2020, el a luptat cu Roy Jones Jr. într-un meci demonstrativ de divertisment.

"Corpul meu este într-o formă generală mai bună decât a fost încă din anii '90 încoace"

Tyson a declarat : "Corpul meu este într-o formă generală mai bună decât a fost încă din anii '90 încoace, iar în curând voi reveni la programul meu complet de antrenament. Jake Paul, poate că asta ți-a adus ceva timp, dar în final tot vei fi eliminat și vei ieși definitiv din box. Apreciez răbdarea tuturor și abia aștept să ofer o performanță de neuitat la sfârșitul acestui an".

"Susțin pe deplin amânarea evenimentului pentru ca Mike Tyson să nu aibă scuze în seara meciului", a spus Jake Paul.

"Fanii mei știu că nu vreau să îl înfrunt pe Iron Mike decât în cea mai bună formă a sa, dar să nu fie nicio greșeală: Când va urca în ring cu mine, voi fi pregătit să îmi revendic victoria cu un final senzațional", a adăugat acesta.

YouTuberul Paul și-a făcut o carieră de boxer în ultimii ani, înfruntând mai ales boxeri de cursă lungă și luptători de arte marțiale mixte.

În februarie 2023, el a pierdut la o decizie împărțită în fața fratelui mai mic al lui Tyson Fury, Tommy, care a apărut anterior la Insula Iubirii, conform Sky News. 

CITEȘTE ȘI: Meciul dintre Mike Tyson şi influencerul Jake Paul va fi considerat profesionist

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel