Mii de gălăţeni, fără apă potabilă
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 04 feb 2020, 09:33
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Câteva mii de gălăţeni au rămas fără apă potabilă din cauza unei lucrări din oraş. Au fost afectate mai multe blocuri, firme şi instituţii publice din zona centrală a oraşului. 

Aproximativ 10.000 de gălățeni au rămas marți fără apă potabilă din cauza unei lucrări care presupune conectarea unei conducte noi la rețeaua urbană. Societatea de furnizare a apei a anunțat că mai multe blocuri, firme și instituții din zona centrală nu vor avea apă timp de 11 ore.

Două cartiere ale orașului Galați nu sunt alimentate cu apă potabilă, marți, între orele 8.00 și 19.00. Mii de gălățeni sunt afectați, pe lista cu imobilele afectate aflându-se zeci de blocuri, agenți economici și instituții, printre care și o școală, scrie Mediafax. 

Lucrări de amploare

Reprezentanții societății de furnizare a apei susțin că va avea loc o lucrare de cuplare și punere în funcțiune a unei conducte provizorii.

Aceștia spun că că oprirea apei nu afectează funcționarea centralelor termice de apartament.

Totuși, locuitorii au fost sfătuiți să-și facă rezerve de apă, iar, în cazul unor situații speciale, societatea va pune la dispoziția celor interesați o cisternă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?