Mii de fani îi aduc un omagiu lui Kobe Bryant. Video transmis LIVE din Los Angeles
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mii de oameni îi aduc un omagiu lui Kobe Bryant, în Los Angeles, după moartea fulgerătoare a baschetbalistului care a scris istorie în SUA.

"Suntem în afara Staples Centers din Los Angeles, acolo unde fanii se adună pentru a aduce un omagiu regretatului Kobe Bryant. Legenda baschetului, Bryant, fiica sa și alți 7 au fost uciși duminică într-un accident de elicopter. Bryant a câștigat 5 titluri NBA în cei 20 de ani de carieră alături de Lakers", transmite CNN care prezintă, live pe Facebook, imagini din locul care s-a umplut cu flori aduse de către cei care l-au iubit pe cel care a fost Kobe Bryant.

Kobe Bryant și-a pierdut viața după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Șeriful din Comitatul Los Angeles a anunțat câte persoane au decedat în urma accidentului de elicopter în care a murit legenda NBA, Kobe Bryant, și fiica sa Gianna. Nu există niciun supravieţuitor... Se aflau nouă persoane la bordul aparatului de zbor, pilotul şi alte opt persoane, a afirmat şeriful Alex Villanueva într-o conferinţă de presă, citat de AFP.

VIDEO LIVE: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel