Mii de bucureșteni din Sectorul 5, fără apă caldă și căldură. Daniel Florea: Deja e prea mult!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, a transmis un mesaj dur la adresa Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti, despre care spune că îşi bate joc de cetăţenii sectorului. 

"DEJA E PREA MULT!

Compania Municipală Termoenergetica București (ex RADET) își bate joc de cetățenii Sectorului 5, nerăspunzând nici solicitărilor acestora și nici insistențelor repetate ale Primăriei Sectorului 5, de a comunica termenul în care va fi soluționată avaria care lasă, de câteva zile, mii de cetateni din Sectorul 5 fără căldură și fara apă caldă.

Și aceasta în contextul în care suntem în pericol ca, de luni, să fie întrerupte cursurile în 3 unități de învățământ (Liceul Teoretic „Ștefan Odobleja", Școala Gimnazială „Mircea Sântimbreanu" și Grădinița nr.185), din cauza lipsei căldurii. Sunt mii de sesizări de la cetățenii nemulțumiți, adresate de aceștia direct Companiei Municipale Termoenergetica București, cât și, spre informare si ajutor, Primăriei Sectorului 5.

Toate au rămas fără răspuns.", a scris Daniel Florea pe pagina sa de Facebook. 

"Primăria nu are posibilităţi de rezolvare"

 

"Primăria Sectorului 5 rămâne alături de cetățeni ca și în alte astfel de situații și vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a convinge Termoenergetica să-și facă datoria!

Din păcate, primăriile de sector nu au atribuţii în acest domeniu şi nu au nici o posibilitate de rezolvare.

De aceea, vă rugăm să vă adresați în scris, la adresa de e-mail asociaț[email protected], pentru a ne semnala problemele în furnizarea apei calde și a agentului termic.

Noi le vom prelua și vom insista instituţional pentru soluționare către Compania Municipală Termoenergetica București.", a mai scris primarul Sectorului 5. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel