Mihaiela Moraru Iorga, la DNA - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Vineri, 8 decembrie, procurorul Mihaiela Moraru Iorga s-a prezentat la sediul DNA Ploieşti, structură care instrumentează dosarul în care aceasta este acuzată că l-a ajutat pe afaceristul Florian Walter, care era urmărit internaţional şi cercetat de DIICOT.

"O să ajungem într-o fază publică şi atunci o să auziţi toate declaraţiile. (...) O să facem toate declaraţiile în faţa judecătorului şi atunci veţi avea toate informaţiile necesare", a spus Iorga la intrarea în sediul DNA.

Potrivit unui comunicat de presă al DNA, Mihaiela Iorga este suspectă de favorizarea făptuitorului şi fals intelectual în formă continuată (patru acte materiale).  

[citeste si]

UPDATE: Mihaiela Moraru Iorga are calitatea de inculpat în dosarul în care este acuzată de DNA Ploieşti că l-a ajutat pe omul de afaceri Florian Walter în momentul în care acesta era urmărit internaţional.

La ieşirea din sediul DNA Ploieşti, avocata Mihaielei Iorga a declarat că procurorii au schimbat calitatea clientei sale în acest dosar, din suspect în inculpat, adăugând că Iorga nu a formulat niciun fel de declaraţii, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel