Mihai Trăistariu, implicat într-un accident: Fiarele se repară, sănătate să fie!
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 23 feb, 14:47
WhatsApp
Sursă foto: Instagram Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu a fost implicat într-un accident rutier în București.

Potrivit România TV, Mihai Trăistariu a fost implicat într-un accident rutier în dimineața zilei de 23 februarie 2022. Evenimentul a avut loc în Capitală, un taximetrist lovind mașina lui Trăistariu din lateral. Acesta a intervenit telefonic la postul TV unde a dat câteva explicații:

„A fost un accident mediu, eram la un semafor, s-a făcut verde, eu am făcut stânga, după care un taximetrist a intrat în mine. Nici nu contează cine-i vinovat, important e că suntem în viață. Mașina e zdrobită pe lateral, mai mult a fost afectat taxi-ul. I-am dat RCA-ul meu, iar eu voi face mașina cu casco. Fiarele se repară, sănătate să fie“, a spus la România TV, Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, DEZGUSTAT de Semifinala Eurovision 2022

Mihai Trăistariu se arată dezgustat de semifinala Eurovision. Fostul reprezentant al României la Eurovision a caracterizat spectacolul ca fiind unul demn de ”Căminul Cultural” și crede că juriul a fost mult prea dur cu artiștii. 

”Semifinala nu m-a încântat absolut deloc. Ca spectacol, ca organizare, ca tot. Bâlbe. Peste 50 de gafe ale prezentatorilor. Dădeau legătura, spuneau `și acum mergem la următorul concurent!`/ `Nu, nu, nu`, spunea celălalt, `stai că rămânem la juriu`, după aia `Ilinca, ești în camera verde!`, Ilinca nu era. 

G Ad:

Își dădea seama de gafe televiziunea, băgau reclame, intrau înapoi cu videoclipul Ilincăi, dar nu mergea sunetul, și iar s-a oprit, și iar s-a luat publicitate. N-am văzut în viața mea! Greșeli de nume, gafe ca la grădiniță. Ziceai că este un spectacol de la Căminul Cultural. Asta pe partea de prezentatori”, a declarat Mihai Trăistariu pentru DC News. 

Mai mult, artistul spune că jurații au exagerat cu criticile aduse concurenților și că i-au judecat după criterii nerelevante, cum ar ar fi stilul vestimentar. 

”Juriul a fost foarte răutăcios! Nu am văzut în viața mea! Și-au dat cu părerea și erau atât de incisivi și de haini. Vorbeau urât: `Nu-mi place nimic la tine! Zero din partea mea`. Poți să dai zero, dar poți să vorbești mai cu bun simț, că totuși artistul acela s-a pregătit. I-au desființat, realmente, pe unii concurenți. Oamenii ăștia au muncit, s-au chinuit să ajungă într-o finală, sunt artiști, poate mai mici sau mai mari”, a mai spus acesta (citește continuarea AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro