Data publicării:

Mihai Trăistariu, despre moartea Ronei Hartner: Nu pot să cred! / Urma să vină, dar nu a mai ajuns

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre moartea actriței Rona Hartner, diagnosticată cu cancer la plămâni și creier. Acesta ne-a mărturisit că în vară trebuia să aibă un duet cu aceasta, însă ea nu a mai ajuns.    

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, după o lungă și dificilă luptă cu cancerul. Actrița s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme grave de sănătate, la plămâni și creier, iar miercuri seara, sora Ronei Hartner scrisese pe contul ei de Facebook că starea de sănătate a artistei s-a înrăutățit. 

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Mihai Trăistariu a mărturisit că a fost la un pas să aibă un duet cu actriţa, însă aceasta nu a mai avut loc deoarece Rona Hartner nu a mai ajuns.

2. Rona Hartn... (rona-hartner_96569300.jpg)

„Am cunoscut-o pe Rona în repetate rânduri, atât în spectacole, cât și în emisiuni TV. Era atât de plină de viață și atât de optimistă încât n-ai fi crezut că poate s-o doboare nicio boală. Pentru mine a fost șocant. Auzisem că a scăpat de două ori de cancer și am zis «uite, mă, ce înseamnă să fii pozitiv și optimist, atunci cancerul nu te mănâncă» și am fost foarte fericit când am aflat că s-a vindecat, de fapt, că a trecut peste.

Vara asta trebuia să cânt cu ea în duet, când s-a reluat Festivalul de la Mamaia. În prima fază m-au întrebat organizatorii dacă vreau să cânt cu ea. A fost o mare bucurie și am fost de acord.

Am ales împreună melodia 'De ar fi să vii', din repertoriul Mihaelei Runceanu.

Am pregătit-o amândoi, ea în Franța, iar eu în România. Urma să vină în august, dar nu a mai ajuns. Probabil era deja în tratamente. Din ce am citit prin presă, ea era diagnosticată a treia oară și atunci era pe tratament, nu știu de care și cred că de asta nici nu a mai venit. Îmi pare rău că n-am mai apucat să cântăm împreună”, a spus Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citiți mai departe pe Spectacola.ro: https://www.spectacola.ro/mihai-traistariu-despre-duetul-pe-care-trebuia-sa-l-aiba-cu-rona-hartner-urma-sa-vina-dar-nu-a-mai-ajuns-exclusiv_34828.html?fbclid=IwAR2DYsv6sXQJ-diFwRD0tKeJQ7kyMvD1_LdDpNbJWgooDlCk0qJXEv3UjfY 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel