Mihai Şora, mesaj pentru Aia cu Coasa
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mihai Șora/foto Agerpres
Mihai Șora/foto Agerpres
Mihai Şora a publicat, pe pagina sa de socializare, răspunsul său la un mesaj primit de la o anume "Aia cu Coasa".

"Cineva care semnează „Aia Cu Coasa“ îmi recomandă călduros să stau acasă (în loc să merg la Girafă). Și să-mi scriu memoriile… (intuind Dumneaei că aș avea multe de povestit). (În treacăt fie amintit, nu pot să nu remarc asemănările – ideatice și stilistice – ale ghidușei corespondente cu publiciști celebri, mai mult sau mai puțin talentați, comozi sau afectați.)

Dragă Aia Cu Coasa,memoriile mele sunt deja scrise și înregistrate: pagini, sunete, imagini. Caut editor. Cunoști, cumva, vreunul (care să nu fie netot, închipuit ori escroc, – ori toate trei la un loc)?

[...] Dacă mi-aș lua astăzi un pseudonim (să mă distrez pe feisbuc, de pildă), n-aș alege „Aia Cu Coasa“ ori „Morții Mă-tii“: prea trist și previzibil. M-ar tenta, mai curând, „Prâslea cel Voinic“, „Harap-Alb“… E drept, mă intersectez, din când în când, și cu „Ileana Cosânzeana“, „Scufița Verde“, „Floare de Colț“, „Ninge’n Martie Uneori“ sau „Zgomot Alb“.

Până una-alta, sunt (cât se poate de realul, fără coasă) Mihai Șora(mergător la Girafă)", a scris Mihai Şora pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel