Mihai Șora a împlinit 105 ani. Mesajul filosofului și cine i-a urat „La Mulți Ani”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mihai Șora a împlinit 105 ani.

„Și l-am luat pe 5 în brațe. (Eu sunt mic, dar ținți e mare.) P.S. 105 ani, adică 38 351 de zile. 920 424 de ore. 55 225 440 de minute. 3 313 526 400 de secunde. (La care se adaugă cele 50 de care am avut nevoie ca să fac aceste socoteli.) Ceea ce vă doresc tuturor, dragii mei. Am plecat la petrecere”, a transmis Șora, pe Facebook.

Actorul Mihai Bendeac i-a răspuns la postare, alături de Vlad Voiculescu, cântăreața Paula Seling, scriitoarea Petronela Rotar, Traian Berbeceanu, dar și pagina oficială a campaniei de vaccinare împotriva Covid-19.

„Dragi prieteni, vă mulțumesc din inimă tuturor pentru gândurile calde. Nu prididesc să le citesc și să răspund la toate semnele de afecțiune, însă trebuie să știți că îmi dau silința.Am spus astăzi câteva cuvinte la radio, în Revista Literară, emisiunea doamnei Anca Mateescu de la prânz. Sigur, este mai plăcut să fii chiar acolo, în studio, în fața unui om, mai ales dacă el este bun și prietenos, decât acasă, în fața unui rece și inert reportofon… Vor veni însă și vremurile când ne vom întâlni și îmbrățișa din nou. Pe curând”, a adăugat filosoful centenar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel