Mihai și Elwira Petre și-au botezat fetița
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
mihai petre
mihai petre

Mihai și Elwira Petre și-au botezat fetița, Catinca. Evenimentul a avut loc la o biserică de lângă Bucureşti, la care au participat familia şi prietenii apropiaţi, potrivit Mihai Petre, juratul show-ului "Românii au talent", şi soţia lui, Elwira, au trăit unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa de părinţi. Duminca aceasta, cuplul a sărbătorit botezul fetiței lor, Catinca. “A fost un moment emoţionat, aşa cum este pentru fiecare părinte. Catinca a fost foarte cuminte, curioasă de tot ce i se întâmplă", a declarat Mihai Petre.

Printre cei prezenţi la petrecere s-au numărat Dana Rogoz, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Laura Cosoi, Andra, Pavel Bartoş împreună cu familia, Ştefan Bănică, Nicoleta Luciu, Nea Marin şi Edi Stancu, împreună cu baletul pe care îl coordonează.

Invitaţii au fost întâmpinaţi de un candy-bar delicios, cu acadele, macarons şi brioşe colorate. Ringul a fost invadat de elevii Academiei de dans "Mihai Petre" care, pe lângă o demonstraţie făcută special pentru profesorii lor, au avut grijă invitații să nu stea prea mult timp pe scaun. Distracția a fost asigurată şi de Max şi trupa Smashed Mosquito.

"A fost o petrecere foarte reuşită şi sunt convins că atunci când va creşte şi va vedea fotografiile, Catinca va fi de aceeaşi părere. Când ai familia şi prietenii alături de tine, succesul unui astfel de eveniment este după părerea mea garantat", a mai spus Mihai.

Catinca este primul copil al cuplului Mihai şi Elwira Petre, născută pe 12 decembrie 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel