Mihai Morar, lecție despre omenie pentru popor și politicieni: Mă sperie, am cunoscuți care au intrat în politică și sunt dezamăgiți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mihai Morar a transmis un mesaj puternic pentru români și pentru scena politică, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Mihai Morar, de la "Răi da' buni", la "Fain și Simplu". De ce a RENUNȚAT la televiziune: Mi-a spus că nu o să mă mai întorc niciodată în platoul acela

Claudia Țapardel l-a întrebat pe Mihai Morar dacă îl sperie faptul că lipsește măsura și în ceea ce privește poporul, dar mai ales în cazul politicienilor, iar răspunsul acestuia a venit ca o lecție importantă pentru toți.  

"Măsura cred că ar fi foarte bună pentru poporul ăsta și pentru politicieni. Nu e măsură în mai nimic! Mă sperie faptul că am mulți cunoscuți care au intrat în politică și sunt dezamăgiți. Îi văd trăind o dramă că nu pot schimba lucrurile. Mi se pare că nu un Guvern sau un Parlament poate să schimbe ceva, ci cred că o generație poate să schimbe. Mi-am propus în ultimul timp să nu mai fiu critic și văd foarte mult răul sau foarte repede răul. Și mi-am propus să fiu mai bun, inclusiv cu conducătorii țării, pentru că mă uit și într-o parte, și în cealaltă, i-am avut și pe unii, și pe ceilalți. Buni au fost la fiecare, răi au fost la fiecare. Mi-ar plăcea să prindem o tură în care sunt mai mulți buni decât răi. 

(...) Dacă aș ruga un politician, asta l-aș ruga! Să se ducă în școli, să ia materia și școala să fie mai mult despre inteligență emoțională decât despre inteligența asta, despre intelectual, informație, materie", a spus Mihai Morar, în exclusivitate pentru DC NEWS, în emisiunea "Interviuri care Inspiră" by Claudia Țapardel.

Mihai Morar, lecție despre omenie. Ce i-au spus fiicele lui

"Chiar vorbeam cu fetele mele, acum, în vacanța de Paști, și-mi ziceau că un coleg de-i lor s-a mutat într-o țară nordică. Și au zis că matematica de la nivelul la care e el, clasa a șasea, e ceva ce ele au făcut în clasa a treia. Nu le-am zis nimic, dar le-am întrebat ce spune asta. 

Și mi-au zis: Asta nu spune nimic, spune doar că pe noi ne îndoapă cu niște chestii care probabil nu o să ne folosească niciodată, în loc să învățăm lucruri cu adevărat folositoare. 

Uite, asta cu inteligența emoțională! Noi în Maramureș la inteligența emoțională îi spunem omenie. Omenia este, de fapt, inteligența emoțională. Dacă nu ai omenie, nu te poate păcăli nimeni".

Selly, show cu Monica Anisie

Referitor la ceea ce a spus Mihai Morar despre reforma din educație și discuția pe care a avut-o cu gemenele lui, amintim că vloggerul Selly a încercat anul trecut să aibă mai multe discuții cu ministrul Monica Anisie despre reforma în Educație. 

La acel moment, s-a iscat o întreagă controversă, pentru că Monica Anisie a anulat mai multe întâlniri cu Selly, în ultimul moment. 

Selly, REPLICĂ pentru Monica Anisie: "Nu vă e, doamnă, un pic RUȘINE? Am eu față de PROST?!"

"După ce ieri, ministrul Monica Anisie a confirmat că vrea să participe la o dezbatere cu mine, ba chiar a zis că e încântată să ia parte la o astfel de dezbatere, astăzi s-a răzgândit (...) Nu vă e, doamnă, așa, un pic rușine să ne anunțați că veniți și apoi să ne lăsați baltă? Nu e penibil să vă fie frică să vă întâlniți cu un puști de 19 ani? Am eu față de prost să vă cred că motivul real pentru care nu mai veniți e COVID-ul? Dacă ăsta e motivul de ce nu facem dezbatere online, eu de aici, de la mine de acasă, dvs. de la Minister... nu trebuie să ne vedem.

Și dacă într-adevăr e un risc ridicat, de ce vă trimiteți secretarul de stat? Adică secretarul de stat să ia COVID-ul, iar dvs. să fiți în siguranță?! Asta face un lider, asta înseamnă grija față de angajații dvs?!", a spus Selly în vlogul postat pe YouTube de la acea vreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel