Data actualizării:
Data publicării:

Mihai Mitoșeru, primele detalii despre starea Cameliei Mitoșeru: Asta s-a văzut foarte clar la RMN!

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Facebook Mihai Mitoșeru
Foto: Facebook Mihai Mitoșeru
Mihai Mitoșeru a oferit primele detalii despre starea mamei sale, suspectă inițial de AVC.

Zilele trecute, Camelia Mitoșeru a fost luată cu ambulanța de acasă după ce s-a simțit rău, iar din primele informații, aceasta a fost supusă unor controale amănunțite, fiind suspectă de accident vascular cerebral (AVC).

Mihai Mitoșeru a confirmat informația și a spus că mama sa nu i-a mai răspuns luni seara la telefon, iar el s-a îngrijorat.

"S-a întâmplat ieri, chiar de ziua mea (n.r. Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril). Am vorbit cu ea pe la 6.00 seara, era bine, era veselă, am râs împreună la telefon. Apoi, am sunat-o pe la 9 seara, nu mi-a răspuns și m-am îngrijorat. Știam că luase un medicament și acel medicament poate să provoace somnolență, așa că am insistat. Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul.

Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea, că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte. Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină”, a declarat Mihai Mitoșeru atunci.

Mihai Mitoșeru, noi detalii despre mama sa. Care e starea Cameliei Mitoșeru

"Mama a făcut, luni seară, o criză convulsivă din cauza faptului că a uitat să ia pastilele post operatorii (levetiracetam). Nu a fost atac cerebral! Asta s-a văzut foarte clar la RMN! Este foarte bine acum! Vorbește perfect, merge normal! Le mulțumim din suflet (din nou) tuturor celor care au fost lângă noi, începând cu doamna doctor și restul echipei de la Spitalul Floreasca!", a scris Mihai Mitoșeru, pe pagina lui Facebook.

Camelia Mitoșeru, operată pe creier la începutul anului

Mama lui Mihai Mitoșeru a fost operată pe creier la începutul acestui an. Ea a fost diagnosticată atunci cu tumoră beningă-meningiom.

„A fost o intervenție foarte grea și a durat foarte mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent. Ies singură din casă! Merg la cumpărături, ies în curte cu cățelul de două ori pe zi. Mă simt foarte, foarte bine. A stat Mihai o grămadă de timp, după am fost din nou în spital, pentru recuperare, bineînțeles.

Azi împlinesc două luni de la operație. O lună a fost foarte grea, într-adevăr, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Întâi a stat Mihai cu mine, apoi a venit fosta nevastă a lui Nae Lăzărescu și a stat cu mine”, a declarat după Camelia Mitoșeru, după intervenție, pentru Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel