Mihai Mitoșeru, despre relația de dragoste cu Oana Zăvoranu: A fost o atracție reciprocă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto colaj: Facebook Oana Zavoranu / Mihai Mitoșeru
Sursa foto colaj: Facebook Oana Zavoranu / Mihai Mitoșeru
Mihai Mitoșeru a vorbit despre relația de dragoste cu Oana Zăvoranu. 

"Vreau foarte puțin și, în același timp, foarte mult de la o femeie, de la viață. Îmi doresc să fie o femeie normală, cu care să râd, să glumesc, să ne uităm la filme, să mâncăm. Din păcate, maturitatea pe care am dobândit-o mă face să văd tot, lucruri pe care înainte nu le observam. Vreau o relație normală, sunt un om romantic, sensibil, rușinos, chiar dacă nu par. Fetele azi nu își mai doresc nimic, nu se mai gândesc la o relație. Vor bucuria pe termen scurt", a spus Mihai Mitoșeru pentru viva.ro.

"A fost o atracție reciprocă"

"Cu Oana m-am cunoscut acum 20 de ani și a fost o atracție reciprocă. Eram două persoane la fel, nebune în sensul frumos, pline de viață, cu umor. Ieșeam, ne distram, dansam. Eram însă la fel, vulcanici, ne puteam iubi la maximum sau ne puteam certa la fel, dacă am fi rămas împreună. Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari. Dar în continuare mi se pare una dintre cele mai mișto femei pe care le-am cunoscut în viața asta. Este o persoană plină de viață", a mai spus Mitoșeru.

Regrete, la doi ani de la divorțul de Naomi

Recent, Mihai Mitoșeru a declarat că regretă divorțul de Naomi, la doi ani de la despărțire, și se consideră vinovat. 

"Ultimii doi ani au fost cei mai grei din ultimii 15 ani. Mi s-au întâmplat toate: am divorțat, am fost cu mama prin spitale un an de zile, a trecut printr-o operație pe creier, a fost bine, a fost rău, acum, Slavă Domnului!, este bine. Nu am mai fost la nunți și nici la alte evenimente, pentru că nu s-au putut organiza. Am stat acasă, am avut o perioadă foarte proastă. Dar lucrurile s-au schimbat, acum sunt într-o fază bună, mă simt minunat la „Teo Show, alături de acești oameni absolut minunați, Teo și Bella Santiago", a spus Mihai Mitoșeru, într-un interviu pentru viva.ro.

"Am fost fraier că am divorțat, poate trebuia să procedez altfel, să încerc să salvez relația. Când am divorțat, nu credeam că am greșit cu nimic. Credeam că ea se poartă urât cu mine pentru că e obosită, nervoasă. După ce a murit tatăl ei, s-au schimbat multe, nu ne-am mai căsătorit religios, și ea, fără să-și dea seama, a dat tot răul pe mine și nu mi-a mai convenit. Niciunul nu a știut să gestioneze situația. Cu mintea de acum, dacă m-aș întoarce în timp, aș face lucrurile altfel. În primul rând, nu aș mai divorța", a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel