Mihai Lupu, candidatul PNL la CJ Constanța, acuzat că a folosit deschiderea şcolii pentru a face campanie electorală
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Asociaţia Elevilor din Constanţa (AEC) trage un semnal de alarmă cu privire la folosirea educaţiei ca mijloc de obţinere al capitalului politic în contextul alegerilor locale. 

"Luni, 14 septembrie a.c., la o școală din comuna Mihai Viteazu s-a organizat o festivitate de inaugurare a unui corp nou, în ciuda recomandărilor ministrului educației și președintelui Klaus Iohannis de a nu organiza festivități la deschiderea anului școlar. La festivitate au participat și primarul localității, Gheorghe Grameni, împreună cu Mihai Lupu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța, iar cei doi au tăiat panglica împreună cu directoarea școlii", transmite Asociaţia Elevilor din Constanţa.

“În loc să se preocupe ca în unitățile de învățământ să existe toate condițiile necesare desfășurării orelor de curs în siguranță pentru elevi, primarii caută să organizeze tot felul de acțiuni pentru a câștiga capital politic. Educația este prioritară, mai ales acum în perioade critice, iar politicienilor le stă gândul doar la alegerile locale. - Andreea-Sabina Spatariu, președinte AEC

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel