Mihai Ghigiu, șeful Cancelariei PM, la podcastul „Ce mai zici?“. Cum decurge o zi din viața unui funcționar cu rang înalt
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ion Voicu
WhatsApp
Mihai Ghigiu, șeful Cancelariei Primului Ministru, a participat la podcastul „Ce mai zici?“, în cel mai nou studio Laude-Reut, emisiunea fiind moderată de Dan Burlacu și Sofia Bordei, elevi ai Liceului.

În cadrul acestui episod special, domnul Mihai Ghigiu a discutat despre provocările și responsabilitățile funcției sale, oferind audienței o perspectivă autentică asupra unei zile din viața unui oficial de rang înalt. De asemenea, domnul Ghigiu a împărtășit amintiri din copilărie, dezvăluind ce și-ar fi dorit să devină atunci când era copil, și a oferit sfaturi valoroase tinerilor care se confruntă cu presiunea academică.

Un punct de interes major a fost discuția despre sistemul educațional din România și măsura în care acesta pregătește elevii pentru provocările viitorului. Domnul Ghigiu a subliniat importanța unei educații continue și adaptabile, menționând în același timp și persoanele care l-au inspirat de-a lungul carierei sale politice.

Podcastul a abordat și aspecte personale, cum ar fi hobby-urile domnului Ghigiu, preferințele sale literare și muzicale, precum și dorințele de călătorie. Ascultătorii au avut ocazia să afle despre cărțile care i-au influențat perspectiva asupra vieții și despre destinațiile internaționale preferate.

Episodul s-a încheiat cu o întrebare inedită, invitându-l pe domnul Ghigiu să imagineze o conversație la cafea cu orice persoană sau personaj, fictiv sau real. Răspunsul său a fost o revelație pentru toți cei prezenți.

În tradiția podcastului „Ce mai zici?“, domnul Mihai Ghigiu a semnat cartea de onoare a emisiunii, lăsând un mesaj inspirator pentru toți ascultătorii.

Urmăriți podcastul „Ce mai zici?“ pe pagina de Facebook a Complexului Educațional Laude-Reut https://www.facebook.com/LaudeReut/videos/1475080449800263/ și pe canalul de YouTube https://youtu.be/8zhROdW2XCE.

Complexul Educațional Laude-Reut, acreditat pentru toate ciclurile educaționale

Complexul Educațional Laude-Reut este o instituție de învățământ acreditată pentru toate ciclurile educaționale (preșcolar, primar, gimnazial și liceal), pregătește copii de la vârsta de 3 ani până la 18 ani. Cu o experiență de peste 27 de ani în învățământul preuniversitar românesc și 16 promoții de bacalaureat cu o rată de succes de 100%, Laude-Reut este dedicat excelenței în educație. Instituția oferă un mediu stimulativ și resurse de înaltă calitate, punând un accent deosebit pe dezvoltarea competențelor matematice și informatice, precum și pe încurajarea spiritului antreprenorial în rândul elevilor săi, pentru a forma viitorii lideri și inovatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel