Mihai Gâdea, SCOS DIN MINȚI de un reportaj cu Laura Codruța Kovesi - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Un documentar despre lupta anticorupție din România, realizat de postul public francezo-german Arte, l-a adus la punctul de fierbere pe Mihai Gâdea.

Reportajul o are în prim plan pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Aceasta este descrisă drept ”eroina unui popor și coșmarul politicienilor corupți”.


(w670)

”La 34 de ani, e eroina unui popor și coșmarul politicienilor corupți. De când și-a preluat mandatul, mii de anchete au fost declanșate. DNA a devenit modelul luptei anti-corupție în Europa”, se precizează în reportaj.

De asemenea, numele mai multor politicieni sunt menționate în respectivul reportaj. Printre acestea cel al președintelui PSD, Liviu Dragnea și cel al ministrului Muncii Lia Olguța Vasilescu.

Antena 3 difuzat secvenţe din film, pe care Mihai Gâdea le-a comentat alături de invitații săi.

”În momentul în care faci o salată, pui şi un pic de Vanghelie, un pic de Udrea, dar o vedem şi pe doamna Vasilescu, unde instanţa a spus că faptele nu există, l-am văzut şi pe Ludovic Orban, care a fost găsit nevinovat. Hmmm. Dar cei din Franţa şi din întreagă lume nu ştiu asta. Dar noi, care nu suntem căzuţi în cap, ne uităm la personajele de aici. Au ceva în comun toţi. Domnul Codru Vrabie, trebuia să fie băgat în CSM, dar nu a fost votat. Este reprezentantul ONG-ului Funky Citizens, colaborator la Fundaţia Soros-România. Mă rog, neimportant”, a comentat apoi Mihai Gâdea la Sinteza Zilei.

De asemenea, realizatorul TV susține că tinerii care apar în reportaj sunt plătiţi de George Soros pentru a „denigra” România.

Puteți urmări reportajul AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel