Mihai Gâdea, mesaj pentru telespectatori: Dacă cineva ar scrie un discurs pentru România, acela ar fi "am un coşmar"
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 28 aug 2019, 21:20
WhatsApp
Jurnalistul Mihai Gâdea şi-a întrebat telespectatorii dacă astăzi, la 56 de ani de la rostirea celebrului discurs al lui Martin Luther King, intitulat "Am un vis", România mai visează. 

"În seara asta vreau să vă întreb dacă ştiţi cumva, candidaţii noştri la prezidenţiale ce vise au? Ce vise aveţi dumneavoastră? Şi nu mă îndoiesc că aveţi. Mai are România vreun vis? Visăm separat şi ne urâm împreună. Mai are această naţiune vreun vis? Are această naţiune visul de a pune capăt unor tragedii, de a pune capăt unor reţele care ştiu să terorizeze copiii, care devin sclavi sexuali înăuntrul sau în afara României?

Dacă ceea ce s-a întâmplat la Caracal este doar unul dintre momentele în care stăm în faţa televizorului în care stăm în faţa televizorului şi ne oripilăm de cât de cretini sunt ăştia, nu am făcut nimic! Veţi descoperi multe Alexandre în România care strigă după ajutor şi  nu le aude nimeni! Dacă astăzi s-ar scrie un discurs care să aibă succes în România, s-ar numi "am un coşmar". Dar te poţi trezi dintr-un coşmar şi poţi verbaliza ce vis ai!", a declarat Mihai Gâdea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?