România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 08 oct, 23:13
Mihai Gâdea, dezvăluire TERIBILĂ cu un profesor: "Ne UMILEA. Avea poezioare TÂMPITE! Zicea: Ține minte CINCI cuvinte..."
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea a făcut o dezvăluire șocantă în direct. 

"Avem un profesor, nu o să-i spun acum numele, venea și lua catalogul și găsea câte o rimă, avea o plăcere să găsească o rimă la fiecare nume. Și la fiecare găsea câte o formă de umilință. Avea tot felul de poezioare tâmpite. Ne zicea: "Ține minte cinci cuvinte, ești mai prost ca înainte".

Astea erau simple, dar unele erau ironii și batjocuri pe față, până când le-am zis colegilor. Desigur, copiii, când aud lucruri de genul acesta, toți râd. Îl batjocorește pe unul și toți râd. Ne-am dus într-o pauză și am zis: Mă, știți ceva, dacă mai râde vreunul la glumele ăstuia...De ce să râdem? Că-și bate joc de noi, de fiecare dintre noi pe rând. De ce să faceți asta?!

Și în momentul în care el a venit și a început să facă toate porcăriile alea și nu mai râdea nimeni în clasă, dintr-o dată el se simțea prost. Sigur, au fost și momente în care unii dintre noi ne-am ridicat, ne-am bătut, am făcut scandal ca să nu-i mai umilească sau să-i bată...", a dezvăluit Mihai Gâdea, în direct la Antena 3. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro