Mihai Fifor, atac dur la PNL: Fug de guvernare. Se laudă, dar cer să nu fie votaţi!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mihai Fifor
Mihai Fifor
Mihai Fifor critică dur Guvernul Orban II şi anunţă că PSD ia în serios procedura audierilor, spre deosebire de liberali. În plus, acesta i-a acuzat pe liberali că fug de guvernare. 

"Nicolae Ciucă, propus pentru Ministerul Apărării, este singurul ministru din guvernul Orban II care a primit un aviz favorabil în comisiile de specialitate, în urma audierilor de luni.

Florin Cîțu, propus pentru Finanțe, Marcel Vela, varianta pentru Interne, și Costel Alexe, nominalizat la Mediu, au primit aviz negativ în Parlament.

Asta demonstrează că PSD nu aruncă-n derizoriu instituția Parlamentului și ia în serios procedura audierilor miniștrilor cabinetulului Orban II.", a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook. 

"PNL fuge de guvernare"

"PSD denunță și sancționează mascaradă PNL-isto – Iohannistă, a desemnării sfidătoare a aceluiași guvern Orban, care să fie respins în Parlament doar pentru a deschide astfel calea anticipatelor.

Este lucru cert că PNL fuge de guvernare! Dovedește acest lucru nu doar decizia politică a conducerii liberale de a nu-și susține propriul guvern cât și atitudinea fiecărui ministru liberal, care, culmea absurdului politic, în fața comisiilor, la audieri, își laudă „realizările", dar cere să fie respins.

De ce fuge PNL de guvernare? De frică! Ultimele trei luni au dat măsura (in)competenței și (i)responsabilității liberale.", a mai scris social-democratul. 

Tablou sumbru după guvernarea PNL

"Veniturile statului s-au prăbușit, cheltuielile au explodat, economia frânează puternic, deficitul bugetar a ieșit mult din limitele admise, fapt pentru care Comisia Europeană a declanșat procedura de deficit excesiv, împrumuturile au ajuns la dimensiuni gigantice, majorarea legală a salariilor și pensiilor s-a anulat, la fel și dublarea alocațiilor pentru copii, sănătatea se privatizează.

Acesta este tabloul sumbru după trei luni de guvernare PNL. De aceea PNL vrea anticipate! Pentru că-și închipuie că ar mai putea obține suficiente voturi pentru a rămâne la putere și a putea apoi să-și continue programul dur de austeritate pe care vor să-l impună românilor.

Acesta este adevărata miză a mascaradei liberale care aruncă-n derizoriu Constituția, procedurile parlamentare, legea și-i sfidează pe români prostindu-i că anticipatele ar fi în interesul lor.", a conchis Fifor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel