Mihai Fifor acuză primăria Arad de incompetenţă, după cazul deratizării unei şcoli
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mihai Fifor
Mihai Fifor
Mihai Fifor (PSD) a criticat conducerea primăriei Arad, pe care o acuză de incompetenţă, după cazul deratizării unei şcoli, operaţiune în urma căreia sănătatea elevilor a fost pusă în pericol. 

"Scandalul deratizării de la Liceul Teoretic „Adam Műller Guttenbrunn" din Arad capata amploare si demonstrează, inca o data, dacă mai era cazul, incompetența și inconștiența celor care conduc Primăria Arad, fie că vorbim de Gheorghe Falcă, fostul primar care a semnat contractul prin care firma DD Chim din județul Huneoara a ajuns la Arad, fie de Călin Bibarț, primarul interimar care încearcă să se spele pe mâini de întreaga chestiune.

Zeci de copii au ajuns la spital și asta de două ori, pentru că echipele de intervenție s-au dovedit ineficiente, fără ca administrația locală să fie deranjată de faptul că sănătatea elevilor este pusă în pericol de un contract de deratizare care ridică multe semne de întrebare.

Arădenii trebuie să știe cine se face vinovat de această situație. Iar vinovații trebuie să raspundă, conform legii, indiferent cum se numesc ei. Pentru că nu ne jucăm cu siguranța copiilor noștri!", a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook. 

VEZI ŞI DSP Arad, bilanţ la liceul unde s-a făcut deratizare: 18 copii la UPU, trei internați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel