Mihai Despina, greșeala pe care o facem când aplicăm balsamul. De asemenea, demontat și mitul despre coafat și distrugerea părului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Mihai Despina
Mihai Despina
La emisiunea „Ținuta la control”, de pe DC News și Spectacola, realizată de Romina Băluță, invitatul Mihai Despina, hairdresser, a vorbit despre miturile legate de îngrijirea părului.

Hairdresser-ul a vorbit despre mitul de care, cu siguranță, foarte multă lume a auzit, și anume că balsamul îngrașă părul.

„Este adevărat, dacă se aplică pe scalp, atât balsamul cât și masca, dar ele nu se aplică pe scalp ci pe vârfuri și pe lungimea firului de păr, dar în niciun caz pe scalp.”, a spus hairdresser-ul.

În ceea ce privește mitul potrivit căruia coafatul deteriorează părul, Mihai Despina a transmis că părul nu se deteriorează dacă sunt folosite toate produsele necesare înainte de a coafa părul. 

„Fals. Coafarea părului fără a-l spăla cu ce trebuie și fără a-l îngriji cu ce trebuie -  șampon, balsam sau mască - afectează părul. Partea cea mai delicată, de care nu toată lumea ține cont sau nu o ia în considerare, este legată de produsele de styling care înseamnă protecție termică și ulei pentru hidratare. Deci dacă aceste patru produse sunt folosite cum trebuie, șampon, mască sau balsam, protecție termică și ulei, coafatul niciodată nu agresează părul.“  a mai spus Mihai Despina.

VEZI ȘI: Mituri despre păr. Beneficiile apei reci. Mihai Despina: Ajută și scalpul / video - https://www.dcnews.ro/mituri-despre-par-beneficiile-apei-rece-pentru-par-mihai-despina-ajuta-si-scalpul-video_911054.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel