Mihai Chirica: NU am fost exclus din PSD. Singura discuție, cu Mihai Tudose
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, a afirmat, la Antena 3, în urmă cu scurt timp, că nu a fost exclus din PSD. 

”Au trecut și alții prin procedura aceasta. Corpul care contează al PSD-iștilor din organizația municipală s-a manifestat total diferit. Rechizitoriul pe care l-a organizat comisia pusă la dispoziția președintelui Organizației Județene, pe lângă multe alte încălcări ale statutului, a propus excluderea mea și a altor doi colegi din Organizația PSD. Biroul Politic Județean a luat act astăzi de această propunere, dar pentru că statutul spune că doar organizația de bază, deci organizația municipală din care fac parte, poate decide dacă se întâmplă sau nu acest lucru și a decis că nu se întâmplă.” a spus Mihai Chirica la Antena 3. 

Primarul, solicitat să spună exact dacă e sau nu e membru în  PSD, a afirmat: ”E foarte clar că sunt. De asta spun că bat câmpii. Astăzi au aflat și ei cu surprindere că trebuiau să mă invite la toate BPJ ale PSD la nivelul județului Iași”. 

Discuție cu Mihai Tudose

Cât despre o discuție cu Liviu Dragnea pentru a detensiona relația, Mihai Chirica a afirmat că n-a avut nicio discuție cu președintele PSD, precizând: ”Singura discuție pe care am avut-o recent la nivelul conducerii partidului, am avut-o cu fostul premier Tudose, care se arăta consternat de repetitivitatea unor manifestări aberante față de conducerea partidului în ceea ce privește numirea de premier, lucru care a însemnat și emiterea acelui comunicat care a ajuns în spațiul public. Nu Tudose conta, conta principiul. (...) Am spus: da, când îi va veni rândul doamnei Dăncilă, o voi susține și pe doamna Dăncilă. E o chestiune care se va repeta, pentru că tensiunile sunt tot mai evidente în PSD”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel