Mihai Chirica își explică poziția: Nu poți să ieși pe stradă să te arate cu degetul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, susține că luările lui de poziție din ultima perioadă au fost motivate prin dorința de a salva imaginea PSD în comunitatea ieșeană. 

”Pentru mine era foarte important să salvez imaginea partidului în comunitatea ieşeană. E a doua comunitate din România, nu poţi să ieşi pe stradă să te arate de fiecare dată cu degetul omul care te-a votat. Eşti obligat moral, intelectual şi din toate punctele de vedere să spui că nu este lucrul care ne reprezintă şi că trebuie să-l corectăm repede”, şi-a explicat, într-o declaraţie difuzată miercuri de postul de radio Viva FM, Mihai Chirica poziţia publică cu privire la adoptarea OUG 13/2017.

Primarul municipiului Iași susține că” "Dintr-o criză se iese printr-o măsură radicală. Trebuie o comunicare permanentă, astfel încât să arătăm că ne interesează această guvernare. Este cel mai revoluţionar program de guvernare care s-a probat în ultimii 20 de ani. Nu îţi permiţi să îl ratezi, pentru că dacă l-ai ratat nu te mai crede nimeni niciodată”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel