Mihai Chirica, EXCLUS din PSD. Reacția acestuia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Mihai Chirica, primar Iasi. foto: facebook
Mihai Chirica, primar Iasi. foto: facebook
Primarul orașului Iași, Mihai Chirica, a fost exclus din PSD. 

Edilul a vorbit despre decizia luată în BPJ Iași.

”Comandă din cabinetul lui Dragnea”

”A ratat o parte din PSD posibilitatea de a avea înscris în portofoliu Primăria Iași ca Primărie PSD, dar asta este valabil doar pentru județ pentru că organizația municipală a fost întru totul de partea mea și mă susține în continuare, iar ceea ce s-a întâmplat astăzi este o furtună într-un pahar cu apă. Le-am explicat astăzi, le-am cerut oarecum un punct de vedere despre aplicarea statutului și le-am explicat că sunt în afara lui. Nu mă îngrijorează foarte mult ce au decis. Este evident o comandă politică nici măcar din partea președintelui organizației județene, este o comandă politică venită de la București, direct din cabinetul lui Liviu Dragnea și care din păcate a fost sortită eșecului.”, a spus Chirica la Realitatea TV.

Întrebat dacă va contesta această decizie, edilul a spus: ”Nu numai că o contest, dar voi cere să aflu și de ce se comportă într-un mod abuziv, știut fiind faptul că în statutul PSD scrie total altceva.”

Nou atac

”Nu putem vorbi de democrație în conducerea partidului și din păcate lucrul ăsta s-a transmis și într-o parte din organizațiile județene. E exclus să vorbim de democrație în PSD în momentul de față la nivelul conducerii.”, a mai afirmat primarul Iașiului.

Mihai Chirica și-a încheiat intervenția prin a spune că, în cazul în care demersul nu va fi lovit de nulitate, va rămâne un ”primar liber de contract”, dar nu își va schimba opțiunile social democrate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel