Mihai Bendeac, scena prin care a vrut s-o depășească pe Mihaela Rădulescu: O limbă pe față bate o tăvăleală în făină?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Mihai Bendeac, jurat la iUmor, a vrut să bată momentul cu Mihaela Rădulescu tăvălindu-se prin făină. 

”Ați auzit vreodată de Mihaela Rădulescu?” le-a întrebat Mihai Bendeac pe două concurente, Fifi și Fufu, venite la iUmor pentru a le arăta românilor cât de mult le plac acadelele. Ele s-au dezbrăcat pe scena iUmor și și-au pus pe față o ”prăjitură” de frișcă. 

(w670) Bendeac, i

După ce au răspuns că nu au auzit de Mihaela Rădulescu, Mihai Bendeac le-a explicat: ”Mihaela Rădulescu este o vedetă de televiziune din România. Este faimoasă pentru că, într-un talent show, a făcut ceva foarte popular. Dacă fac ceva acum și eu voi deveni faimos în România. Pot să gust puțină friscă de pe tine?”. 

(w670) 

”Zic, gata, dacă s-a tăvălit în făină și a doua zi era..., zi, bă, mă duc, îi iau un pic de frișcă de pe sân, n-ai cum, s-a tăvălit în făină, las-o dracu, eu, cu gura deschisă pe un sfârc, luând... Am văzut-o pe fată că stătea așa puțin și, zic: bă, o limbă pe față bate o tăvăleală în făină?” a spus Mihai Bendeac. 

El i-a luat uneia dintre concurente ”frișca” de pe față cu limba, dar nu era frișcă, ci spumă de ras, ceea ce a făcut să rateze momentul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel