Mihai Bendeac rupe tăcerea și intervine în scandalul în care e implicată Delia
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mihai Bendeac / Foto capturi Instagram
Mihai Bendeac / Foto capturi Instagram
Mihai Bendeac se află printre cei care au reacționat în urma declarațiilor făcute de Delia cu privire la copii.

Recent, Delia a postat pe TikTok un video în care explică de ce nu vrea să devină mamă, în urma întrebărilor venite din partea celor care o urmăresc. Mesajul artistei a stârnit numeroase controverse, mulți criticând-o pentru decizia ei.

Artista, în vârstă de 40 de ani, este căsătorită din anul 2012 cu Răzvan Munteanu, însă până acum nu au făcut copii. Fanii au insistat mereu cu întrebarea despre copii, astfel că Delia Matache a decis să răspundă încă o dată acestei „curiozități”.

Mihai Bendeac se numără printre cei care au reacționat public în urma declarațiilor făcute de Delia.

„Au apărut tot felul de reacții, de la stupide, la Doamne, ferește. În primul rând, nu este treaba nimănui! Cred că de asta am ajuns în punctul în care suntem pentru că, efectiv, oamenii nu se pot concentra pe ei înșiși, pe ce au de făcut ei cu viața și corpul lor”, a zis Mihai Bendeac.

„Consider că problema majoră pe care o avem nu sunt oamenii care decid că nu vor să aibă copii, ci oamenii care decid să aibă copii, pentru că, după părerea mea, mai bine de jumătate dintre ei nu ar trebui să aibă”, a mai spus Mihai Bendeac pe stories.

„De exemplu, au apărut niște reacții că Delia ar fi influencer al masoneriei mondiale și că de aia nu face copii, promovează ideea de nu face copii ca să ne împuținăm. Voi vă dați seama că oamenii care lansează aceste chestii... mulți dintre ei au copii...”, a mai zis Mihai Bendeac.

Delia, noi declarații după ce a zis că nu vrea să aibă copii: Ceea ce e și mai interesant e că a apărut o femeie care spunea că fac parte dintr-o organizație secretă

Delia a revenit cu noi declarații după ce a zis că nu vrea să aibă copii.

„Eu vorbesc despre acest subiect de 20 de ani, de când mi se tot pune această întrebare la care răspund mereu cam la fel. Uneori răspund mai ironic, alteori mai în glumă pentru că m-am săturat să răspund la aceeași chestie. Problema acum nu este că nu vreau eu să fac copil, ci problema este reacția oamenilor”, a zis Delia.

„Trecem peste faptul că nu este normal să mă întrebi așa ceva, dar m-am obișnuit. Mi se pune întrebarea de mai bine de 20 de ani. Nu le-am zis oamenilor că nu este bine să facă copii, am răspuns unei întrebări despre mine. Eu nu vreau să fac copii, simplu! Răspunsul meu a fost pe Tiktok, într-un live, unde mi-a pus cineva o întrebare. Nu a fost o postare în sine pe care am simțit nevoia să o fac. Era în timpul unui live în care vorbeam cu oamenii, pur și simplu. Oamenii au înregistrat și au dat mai departe, iar lumea și-a dat cu părerea, nu am nicio problemă cu asta”, a mai spus vedeta.

„Ceea ce e și mai interesant este că a apărut o femeie care spunea că eu fac parte dintr-o organizație secretă - atât de secretă încât știa și ea - și oamenii din masonerie nu mă lasă să fac copil. Așa spunea femeia aceea. Și mai zicea că eu sunt un influencer al acelei organizații secrete și că, de fapt, eu nu vreau să fac copil pentru că trebuie să promovez ideea că trebuie să fim mai puțini pe planetă. Cât de spălat pe creier să fii? La ce filme proaste te uiți?”, a mai zis cântăreața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel