Mihăiță Calimente - Mirel Palada, schimb dur de replici
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Deputatul liberal Mihăiță Calimente și consilierul guvernamental Mirel Palada s-au contrat, în direct. Totul a plecat de la o poză în care apare Klaus Iohannis, ce dă mâna cu un membru al PPMT, ce voia să devină, în 2012, primar. 

Iată forografia din 2012 ce a aprins spiritele în platoul de la Antena 3: 

(w670)

Iată dialogul aprins dintre Calimente și Palada, de la Antena 3: 

Mihăiță Calimente: Veți avea mari probleme cu socialiștii europeni, vă avertizez. 

Mirel Palada: În momentul de față, Tokes este unul din marile pericole din România...

M.C: Un singur om? Un singur om?

M.P: ... iar dumneavoastră, PPMT-ul și toți cei care vor să rupă din trunchiul României, iar  domnul Iohannis...

M.C.: Domnule, acești oameni au afirmat că-l susțin pe Iohannis, Iohannis n-a spus niciodată... 

M.P: Ia uite-l acolo mână-n mână! Uite-i! Uite-i ce fac! Băiatul la mic și tânăr sigur nu-l susținea și nu-l sprijinea pe Iohannis, era fix pe dos. 

Alessandra Stoicescu: E candidat la primăria Târgu-Secuiesc din partea PPMT, este și vicepreședinte al Organizației Municipale a PPMT și omul candidat. Avea susținerea domnului primar Iohannis, de la Sibiu. 

M.C.: Ok. Ce-i cu asta? Nu văd nimic. 

M.P.: Problema este următoarea. Domnul Iohannis propune un model de președinte care adoptă ideile unui partid care propune ca România să nu mai fie România. 

M.C.: Dumneavoastră acuzați... 

M.P.: Nu acuz, mă uit la ei cum sunt mână-n mână. 

M.C.: ... Partidul Național Liberal. 

M.P.: Mă uit la ei cum sunt mână-n mână și-mi dau seama. Domnul Iohannis vrea să fie președintele României și apoi vrea să țină cont de sprijinul și de sfatul domnului Tokes. Simplu. Punct. Nu există îndoială. 

M.C.: Domnul Palada, uitați-vă la mine. Ceea ce spuneți este și măgărie și minciună. 

M.P.: Nu este nici măgărie, nici minciună. Dumneavoastră vă plac cuvintele tari care să pună la îndoială credibilitatea. Măgărie e ce face domnul Tokes, care încearcă să rupă din România. Este o lipsă de principiu politic felul în care nu ați spus până acum niciodată: "Bă, Tokes ne-a susținut. Nu suntem de acord cu asta". 

M.C.: Eu am spus-o clar că nu sunt de acord. 

M.P.: Eu îl văd pe domnul Iohannis mână-n mână cu cei de la partidul care vrea să rupă România. Nu e dovadă de respingere. Domnul Iohannis este de acord. Vadim Tudor nu a spus niciodată să rupem România. Ăla micu', zâmbiliciul, a venit și a spus: e bine ca România să fie mai mică și o parte din România să o ducem în Ungaria. Celălalt, la fel de zâmbilici, zice: Da, domnule zâmbilici, e bine, hai să ducem o bucată de România în Ungaria. Asta face. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel