Mihaela Tatu, mesaj de 8 MARTIE: Fă din fiecare zi o sărbătoare
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Mihaela Tatu a spus cum petrece de 8 Martie, în exclusivitate pentru Spectacola.

Mihaela Tatu a spus cum petrece de 8 Martie, în exclusivitate pentru Spectacola.

Fosta prezentatoare TV, Mihaela Tatu, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a ales să petreacă de Ziua Internațională a Femeii.

"Tocmai ce-am ieșit dintr-o întâlnire cu femeile din două cluburi din Galați și din Timișoara, online. Și-acum, mă pregătesc pentru că mai am o întâlnire de business și după aceea, vin acasă și îmi fac bagajele, pentru că mâine seară vin către București. Nu sărbătoresc astăzi ziua de 8 Martie, pentru că nu e timp de așa ceva, am alte lucruri de făcut. O să sărbătoresc 8 Martie când mă întâlnesc cu prietenele mele din București.", a declarat Mihaela Tatu, pentru Spectacola.

Cine a sunat-o pe Mihaela Tatu de 8 Martie 

Îndrăgita vedetă spune că urările de 8 Martie au început încă de la miezul nopții, când nu doar fata ei a surprins-o plăcut, ci și mulți alți cunoscuți.

"De azi noapte, nici nu mai știu. Elevele mele mi-au zis "mamă spirituală", fiica mea și mulți. Nu înțeleg de ce ne sunăm noi, femeile, între noi. Elevi, cursanți, prieteni.. nu mai știu cine a fost prima dată, nici nu contează. Noi femeile deschidem o ușiță a solidarității.", a adăugat fosta prezentatoare TV.

Astăzi, de ziua Internațională a femeii, Mihaela Tatu a dat și o scurtă semnificație a ceea ce reprezintă pentru ea, "femeia".

"Să fii conștient de valoarea pe care o ai și mai ales, de importanța, de faptul că tu ești liderul familiei tale, fie că vrei, fie că nu vrei și zic să ne vedem de treabă cumva, și să nu ne străduim din răsputeri să ne transformăm în femei bărbați. Cred că feminitatea, dacă ar fi conștientizată, ar însemna ceva, pentru mintea femeii.", a continuat Mihaela Tatu.

CITEȘTE MAI DEPARTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel