Mihaela Rădulescu vrea să dea în judecată Times New Roman
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihaela Rădulescu vrea să dea în judecată site-ul de umor Times New Roman, după publicarea unei glume despre aceasta.

Decizia Mihaelei Rădulescu vine în urma publicării pe site-ul Times New Roman a unui articol intitulat „După jignirile de la «Românii au talent», Răduleasca recidivează penibil: «Andreea Esca e pitică!»".

CITEȘTE ȘI: Mihaela Rădulescu, la Românii au Talent. Câți bani câștigă vedeta

Mihaela Rădulescu a dat de înţeles că vrea să-i dea în judecată pe cei de la TNR într-un comentariu la o postare de pe Facebook a lui Andrei Gheorghe, în care acesta o felicită pentru prestaţia din show-ul „Românii au talent".

"Dacă vă dă prin cap să intraţi pe site-ul ăla dubios, Times New Roman, aflaţi doar că n-am spus niciodată ceea ce ei, total ilegal, pun în ghilimele, ca şi cum m-ar cita. Nu am jignit-o niciodata pe Andreea Esca, nici măcar nu am bârfit-o, pentru că suntem prea bune prietene şi ne apreciem reciproc de prea mulţi ani. Deci, nu ştiu care-i treaba cu minciunile pe care le folosiţi pe post de marfă pentru cititorii voştri, dar e josnic. Şi de dat în judecată. Mai întâi, vă rog respectuos să scoateţi mizeria aia de ştire de pe site-ul vostru. Pe urmă, mai discutam", a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel