Urmărește emisiunea live
Mihaela Radulescu NU se mai întoarce în România. Plecare definitivă! ”Nu întrevăd nicio posibilitate de a reveni să trăiesc în România”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / Mihaela Radulescu Schwartzenberg
Foto: Facebook / Mihaela Radulescu Schwartzenberg
Mihaela Rădulescu a decis definitiv că nu se mai întoarce să locuiască în România. 

Mihaela Rădulescu susține că nu o mai leagă aproape nimic de România și vine în țară doar ocazional și pentru perioade scurte de timp. Deși vedeta s-a stabilit de 15 ani la Monaco și și-a vândut proprietățile din România, spune că rămâne cu ”sufletul”  la România. 

”Vin în România pentru puține motive și… scurte perioade, în general doar legate de muncă. Am altă viață, pe alte meleaguri, și nu întrevăd nicio posibilitate de a reveni să trăiesc în România. Sunt, ca toți românii plecați, cu rădăcinile deja prinse în altă parte, dar cu sufletul mereu conectat la țara mea”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Viva.

Pe cine mai are Mihaela Rădulescu în România

Mama vedetei este singura care a rămas în România. 

”Fratele meu și familia lui sunt la Londra, mama în România, eu aici (n.r. în Monaco), Felix în Elveția, Ayan în SUA, restul familiei în Israel. Și, totuși, suntem o familie, ne iubim, ne vedem, ne susținem… chiar dacă luăm avioane ca să ne îmbrățișăm strâns. Gătesc des, invit prieteni la masă, îmi fac singură piața și curățenia (sunt moldoveancă, la naiba!). Diva e activată doar la ieșirile în oraș, la filmări, când e neapărat nevoie de prezența ei”, a mai spus Mihaela pentru click.ro.

Dani Oțil, despre Mihaela Rădulescu: E singura mea șansă să câștig bani de la PRO TV

Dani Oțil a fost invitat în podcastul lui Speak, acolo unde a făcut dezvăluiri din culisele relației lui cu Mihaela Rădulescu. Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format, timp de doi ani, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Deși au decis să o ia pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune.

Prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a recunoscut că datorită poveștii de dragoste pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu, notorietatea lui a crescut considerabil.

"În perioada în care am fost cu Mihaela, care evident că a fost pentru mine un mare boost de imagine, că eram un mucos de 28 de ani, care evident, făcea dragoste cu o femeie mai bătrână și pe atunci, nu ca acum..." a spus Dani Oțil. 

Citește știrea integral aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel