Mihaela Rădulescu, gata să-și dea DEMISIA pentru Andreea Marin. Îmbrățișarea momentului, după 20 de ani: În sfârșit m-am prins că nu e BĂRBAT! Ești foarte asumată, tată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Masked Singer
Foto: Masked Singer
Mihaela Rădulescu a avut o reacție incredibilă la adresa Andreei Marin, după ce a fost bântuită în emisiunea Masked Singer de la PRO TV.

Nu mai este niciun secret că Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au dus de-a lungul anilor un adevărat război, care s-a dus atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Și chiar dacă au trecut mai bine de două decenii de când în presă au apărut primele articole despre conflictele dintre cele două vedete, între cele două consacrate vedete, părea că nu există cale de împăcare.

Ei bine, cele două s-au reîntâlnit la Masked Singer de la PRO TV, spre marea surprindere a tuturor. 

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, pe aceeași scenă după câțiva ani. Mihaela Rădulescu, șocată

Al doilea sezon al show-ului "Masked Singer România", s-a încheiat cu patru demascări spectaculoase: Albina, Șaorma, Fluturele și Muma Pădurii, care s-au duelat până în ultimul moment.

La final, trofeul a fost adjudecat de Andreea Marin, cea care a dat viață celei mai enigmatice măști din acest sezon: Muma Pădurii.

"O victorie a maturității. "Muma Pădurii" e vârstă spre care mă îndrept, să o spunem cinstit. Tinerețea nu durează o viață întreagă însă, până la urmă, dacă o ai acolo în suflet, e mare lucru. Trofeul acesta înseamnă o provocare și răspunsul meu de copil la această provocare, pentru că în sufletul meu trăiește copilul Andreea încă și cred că asta îmi dă această energie, voiciune și bucurie de a trăi frumos și demn.

În interiorul acestei măști s-au dat lupte grele. Am pierdut multe kilograme, curgeau apele pe mine. A fost, probabil, cel mai greu costum. Era pur și simplu o carcasă ce nu lăsa să se vadă formele. Era un costum diform, pentru că Muma Pădurii avea o cocoașă mare pe o parte. Asta înseamnă că eu stăteam cu gâtul încordat. (...) Am avut libertatea de a mă exprima, pentru că nu aveam nici măcar o teamă de subiectivismul cu care aș fi fost primită. Îmi păsa doar să fac un spectacol pentru cei de acasă", a spus Andreea Marin, într-un interviu pentru PRO TV.

"I-am declarat iubirea din prima zi. (...) Nu mai pot cu tine, Muma Pădurii! Ești foarte bună, tată. Ești foarte talentată!", a spus Mihaela Rădulescu despre Muma Pădurii, înainte de demascare și înainte să afle cine este sub costum.

"Ați observat un dialog între Muma Pădurii și Muma Televiziunii!", a spus Horia Brenciu.

"Vai, nu-i adevărat. Nu cred! 7 ediții am zis că-i bărbat, după care, în sfârșit, m-am prins că nu e!", a spus Mihaela Rădulescu după ce a văzut-o pe Andreea Marin. Vedetei i-a picat fața atunci când a văzut-o pe rivala sa, lucru surprins pe camerele de filmat.

Mihaela Rădulescu, gata să-și depună demisia după performanța Andreei Marin. Îmbrățișarea momentului

"Sunt bărbată! Zoe!", a completat Andreea Marin replica Mihaelei Rădulescu.

"7 ediții m-ai păcălit", a mai spus Mihaela Rădulescu.

Într-un final, după explicațiile legate de complexitatea și greutatea costumului pe care l-a purtat, Mihaela Rădulescu a ajuns să o aprecieze pe Andreea Marin.

"Singura mea veste bună este că toată emisiunea asta, de la prima ta apariție, n-am ghicit niciodată că ești tu, dar de fiecare dată am zis că ori e un bărbat, ori o femeie foarte asumată, tată. Că nu oricine vine poate să accepte să fie Muma Pădurii. N-ai cum să faci chestia asta decât dacă știi ce faci! (...) Deci ne dăm toți demisia! Plecăm!", a spus Mihaela Rădulescu.

"Hai, dați-vă demisia și haideți la dans!", a completat Andreea Marin.

Mai mult, la finalul emisiunii, Mihaela Rădulescu a îmbrățișat-o pe Andreea Marin.

Andreea Marin, despre războiul cu Mihaela Rădulescu

Întrebată de la ce a început războiul dintre ele, Andreea Marin a avut replici fulminante, în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

"Cât de deplasat să fii să te gândești că cineva se mărită cu un om pentru că a mai fost măritat sau însurat cu un același om. Trebuie să fii bolnav! Fie și să gândești asta, dar să o și faci! E exclusă această variantă.

În orice caz, războiul nu a început de la mine! Eu sunt un om care privește în curtea sa, care își vede cu seriozitate și pasiune de munca sa, dar probabil că am deranjat prin succes. Am deranjat, am devenit prea vizibilă, deși la început eram un copil care nu dorea să ofere mari perspective. Creșterea în domeniu a fost culminantă la un moment dat și a deranjat acest lucru. Și de aici au început tot felul de șicane. 

Ele nu au plecat niciodată de la mine, sunt un om educat, cu bun simț. Sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi", a spus Andreea Marin, la Kanal D, în emisiunea "40 de întrebări".

Denise Rifai: Deci dacă ar fi să notez, de la Mihaela Rădulescu a început!

"Evident! Nu de la mine! Când sunt două persoane implicate și una spune clar că nu e ea de vină, mai rămâne doar una. Dar nu e ceva ce vreau să discutăm. Până la urmă, fiecare s-a definit așa cum a putut mai bine, realitatea de azi arată clar unde e fiecare și Dumnezeu e acolo sus și ne vede", a mai spus Andreea Marin. 

Scandalul dintre cele două a continuat ani de zile, iar Mihaela Rădulescu i-a transmis acesteia mesaje dure în direct. 

Denise Rifai: În 2012, ambele ați realizat emisiuni la Realitatea TV, iar procurorii îl interceptau atunci pe fostul soț al Mihaelei Rădulescu la acel moment. Stenogramele care au devenit publice au arătat un dialog între coi doi în care dumneavoastră erați subiectul principal. Iată ce spunea: "Singurul motiv pentru care-mi sare țandăra este inegalitatea dintre mine și vita aia de Marin. Asta are un promo pe post care costă zeci de mii de euro, eu am avut un promo de 2 lei". Ani mai târziu, în 2019, ați ironizat-o pe Mihaela Rădulescu. Despre acest  etern conflict ați declarat recent: "Ani de zile Mihaela Rădulescu a încercat să mă tragă în jos, nu știu de ce, nu am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat de persoana mea". De ce e obsedată Mihaela Rădulescu de dvs?

"Nu știu, vă rog să o întrebați pe ea! Pentru mine e de neînțeles. Eu nu aș putea să fac asta față de nimeni. Dar pe de altă parte, poate nu mai este. Poate i-a trecut!

Limbajul acela este unul pe care eu nu l-aș putea folosi nici într-o convorbire privată, referindu-mă la altcineva, și rival dacă mi-ar fi în meserie", a mai spus Andreea Marin.

"Mă lasă rece!"

Mai mult, întrebată dacă a adoptat doi copii, unul din Kenia și altul din China, pentru imagine, așa cum a afirmat Mihaela Rădulescu în trecut,  Andreea Marin a spus, enervată:

"Vorbim deja prea mult despre.... ceva care pe mine mă lasă rece! Am făcut tot timpul ceea ce am simțit, viețile unor oameni s-au schimbat în bine, în rest, vorbele de pe margine sunt atât de puțin relevante că nu merită".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel