Mihaela Rădulescu, mărturisiri din emisiunea "Ferma": Obligat să trăiești aproape intim cu alții, e firesc...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii "Ferma. Orășeni vs Săteni", a transmis un mesaj surprinzător după ieșirea din competiție a unuia dintre concurenți.

”A plecat din @fermaprotv și @paul_diaconescu. Și fiecare dintre ei îmi (și ne) lasă o urmă. La atâta intensitate de trăiri, într-un timp atât de scurt, obligat să trăiești aproape intim cu alții care nu-ți sunt nimic, e firesc să vezi scântei, patimi, lacrimi, neputințe… Dar e și grozav să vezi cum toți învățăm câte ceva de aici, câtă vreme ne oprim din judecat și analizăm ca și cum am fi noi acolo, fix în mijlocul acțiunii, al oamenilor…

Lui Paul i-am zis “Micul Prinț” de la bun început – avea și fața, dar și stângăcia de adaptare pe o planetă care nu era a lui, cumva. I-am zis și Vlad de câteva ori:) – asta probabil pentru că așa-l chema în rolul lui din “Triplu sec”:). Paul a trăit în Ferma de toate și știu că nu i-a fost ușor. Dar știu că a-ți arăta slăbiciunile și emoțiile nu-i o lipsă de forță. Dimpotrivă. Mai ales la un actor. Așa că, Paul, mă bucur că te-am cunoscut și mulțumesc că ne-ai adus aminte tuturor că… fiecare dintre noi e suma experiențelor pe care le acumulează și felul în care reacționeaza la ele”, a transmis Mihaela Rădulescu în mediul online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel