Mihaela Rădulescu, despre iubitul său, Felix Baumgartner: Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Mihaela Radulescu Schwartzenberg
Sursa foto: Facebook Mihaela Radulescu Schwartzenberg
Mihaela Rădulescu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Felix Baumgartner.

"Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare", a recunoscut Mihaela Rădulescu.

"Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime", a recunoscut Mihaela Rădulescu, în emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV.

Citește și:

Mihaela Rădulescu, umilită de Iulia Albu: Și domnului Felix îi plac parașutele, vouă nu? Aici se oprește admirația mea pentru ea

Iulia Albu este gazda unei emisiuni de fashion de la Antena Stars, numită "Poliția Modei", acolo unde face ceea ce știe mai bine, să critice ținutele vedetelor din showbiz-ul românesc.

Într-o emisiune, Iulia Albu a umilit-o pe Mihaela Rădulescu. Încercând să facă o glumă, criticul de modă a ajuns să o facă pe Mihaela Rădulescu "parașută". Fosta parteneră a lui Dani Oțil nu s-a abținut și i-a dat replica stilistei imediat. 

În emisiune, au fost invitați băieții de la "Noaptea Târziu", Cuza și Emi, alături de care Iulia Albu a comentat mai multe ținute și diferite aspecte din lumea mondenă și le-a aruncat replica tăioasă la adresa Mihaelei Rădulescu.

"Dar și domnului Felix îi plac parașutele, vouă nu?", a spus Iulia Albu, în cadrul emisiunii "Poliția Modei".

Surprins de spusele Iuliei Albu, Emi i-a răspuns timid Iuliei Albu, ca și cum nu vrea să fie implicat în conflictul dintre cele două dive.

"Mai mult parapanta", a spus Emi.

Mihaela Rădulescu nu a trecut cu vederea spusele Iuliei Albu, așa că a publicat pe Instagram o fotografie cu bolidul de lux al lui Felix Baumgartner, alături de care a scris: "El conduce acea frumusețe, eu merg ca una".

 "Nu a fost niciodată un etalon. Cam aici se oprește admirația mea pentru ea"

"Mie-mi place foarte mult că ea și-a întreținut corpul. Face foarte mult sport și cam aici se oprește admirația mea pentru ea, pentru că, din punct de vedere vestimentar, eu consider că ea nu a fost niciodată un etalon, nu face cele mai potrivite combinații.

Eu consider că perioada ei de glorie a fost cea cu "Duminica în familie". Atunci era un moment în care ținutele ei erau într-o limită puțin spre sexy, dar nu foarte, suficient de convențională pentru a nu deranja, iar aparițiile ei erau într-o notă naturală.

Din punct de vedere profesional nu cred că are nimeni ce să-i reproșeze, dar, ceea ce se întâmplă acum cu toate perucile pe care le poartă, ea având un păr absolut senzațional, ondulat, creț, nu văd de ce ai purta o perucă care nu trebuie", a spus Iulia Albu, despre stilul vestimentar al Mihaelei Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel