Mihaela Rădulescu, decizie radicală: Pentru că vreau și pentru că pot
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mihaela Rădulescu își îndeplinește un vis pe care l-a avut de foarte mult timp.

Vedeta a început să ia lecții de pilotaj și - cu acest prilej - își îndeamnă prietenii de pe Facebook să nu-și abandoneze dorințele.

"Când voi fi mare, o să mă fac pilot de elicopter. Am visat să pilotez... orice zboară de când eram copil și mă plimbă bunica-miu cu avioane utilitare, pe la Bacău - fusese pilot militar - uite că am ajuns în punctul în care pot să... încerc. Da' știți de ce ? Pentru că pot. Pentru că vreau. Pentru că mi se pare senzațional să fii din nou în clasă întâi, în orice domeniu. Pentru că nu e imposibil, chiar dacă trebuie să am răbdare vreun an, căci nu am timp decât... pe sărite...

Asta-mi place cel mai mult la viață mea - că pot să deschid sertare pline de vise și să aleg de acolo ce vreau musai să încăpă în această viață, fără să mai tot jelesc despre cât de tare mi-aș fi dorit să fac asta sau aia... Vreau să zbor, învăț să zbor.

Ideea e că dacă vrei foarte tare ceva, bănuiesc că știi că n-ajunge doar să te rogi, să te echipezi, să-ți faci selfie-uri sau să vorbești prea mult despre asta - trebuie să vrei pe bune, învățând, de la zero, TOT. Asta fac de câteva luni, nu de ieri și am zis că e momentul să va zgândăresc și pe voi, dragi prieteni. Să va împing către sertarele voastre cu vise. Dacă au ruginit, e și mai clar că trebuie să le deschideți cu orice risc", a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

VEZI ȘI: Mihaela Rădulescu, atac dur: Când ei au spume la gură, eu am un sărut fierbinte pe buze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel