Mihaela Rădulescu, angajată la Guvern: Am fost memorabilă. M-au chemat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Mihaela Rădulescu
Sursa foto: Facebook Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu a povestit cum a ajuns să lucreze în Guvernul României. Vedeta a făcut mărturisiri directe.

Ce făcea Mihaela Rădulescu la 20 de ani

"Lucram ca să trăiesc, ca să pot plăti o chirie și să mănânc, nu am cerut niciodată bani de la părinți, de la 18 ani și până în ziua de azi. Nu mă interesa ce muncesc, făceam doar calcule de buget și de ore în care să mai și dorm. N-am avut o tinerețe veselă și agitată, a fost un fel de fundație a ceea ce visam să fac, să devin, să construiesc. Am schimbat facultăți, joburi, case cu chirie, prietenii, până mi-am găsit drumul. Și… l-am găsit bine, cred. Eram altă generație, veneam din comunismul ăla cenușiu, aterizând brutal într-un curcubeu democratic. Greu de explicat azi, atunci era o luptă zilnică și eram foarte bine motivată să fac ceva cu viața mea, să-mi ajut familia, să-i fac să fie mândri de mine. Mi-a cam ieșit. Greu, sinuos, dar mi-a ieșit", a spus Mihaela Rădulescu, într-un interviu pentru viva.ro.

"Am ajuns să lucrez la Guvern pentru că mă remarcasem la Revoluție"

"Cred că se activase super-eroul din mine, simțeam nevoia să fiu lider, să mă implic, să fac ceva care să conteze. Ambiție de provincial, căpoșenie de Leoaică, febra vârstei, un cocktail pe care l-am consumat cu toată pasiunea. Am ajuns să lucrez la Guvern pentru că mă remarcasem la Revoluție, eram în filmul ăla total, ba pe baricade, ba traduceam în franceză și engleză pentru ziariștii străini și… am fost memorabilă (zâmbește), deci m-au chemat să lucrez în Guvernul Romîn, la biroul de presă. Grozavă experiență, dar rapid plictisitoare pentru mine – urăsc până azi munca la birou", a mai povestit vedeta.

Cum a ajuns la Tele 7 ABC

"Sunt o poveste bună despre self-made, despre muncă grea și prost plătită, făcută doar ca să mai urc o treaptă… și încă una. M-am dus să vând o producție TV și m-am trezit că vor producția, dar și pe mine ca prezentator. Am dat o probă pe loc, nu știam nimic despre vorbitul la microfon, dar am luat proba și… de aici s-a întâmplat tot ce a urmat. Muncesc ca un cal de tracțiune în orice proiect, de când mă știu, și cred că asta a fost mereu eticheta mea profesională. Te puteai baza pe mine, la orice oră și în orice context, pentru că nu știam altceva decât munca. Toți prietenii mei mergeau seara în cluburi, plecau în weekenduri… Eu, nu. Pe mine mă găseai ziua și de multe ori noaptea, la studio", a spus Mihaela Rădulescu.

"Nu întrevăd nicio posibilitate de a reveni în România"

Mihaela Rădulescu susține că nu o mai leagă aproape nimic de România și vine în țară doar ocazional și pentru perioade scurte de timp. Deși vedeta s-a stabilit de 15 ani la Monaco și și-a vândut proprietățile din România, spune că rămâne cu ”sufletul”  în România. 

”Vin în România pentru puține motive și… scurte perioade, în general doar legate de muncă. Am altă viață, pe alte meleaguri, și nu întrevăd nicio posibilitate de a reveni să trăiesc în România. Sunt, ca toți românii plecați, cu rădăcinile deja prinse în altă parte, dar cu sufletul mereu conectat la țara mea”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Viva.

Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel