România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 20 oct, 12:23
Mihaela Huncă (Pro România): Anisie a mai “rezolvat” o problemă. E strigător la cer!
Mihaela Huncă, deputat Pro România, transmite un mesaj ferm, precizând că „este strigător la cer ce se întâmplă în Ministerul Educației”.

„Singurii cu temele nepregătite din învățământul românesc sunt din nou cei din Ministerul Educației! După ce până acum a picat toate examenele de gestionare a activității ministerului, Monica Anisie a mai “rezolvat” o problemă: a împărțit 8000 de tablete celor peste 250 de mii de elevi bucureșteni! Mai mult decât atât, tabletele cumpărate de Ministerul Educației nu au ajuns la timp în nicio școală din București, și  au stat blocate într-un depozit al Inspectoratului Școlar timp de două săptămâni”, a declarat Mihaela Huncă. 

„Este strigător la cer ce se întâmplă în Ministerul Educației”, a subliniat Mihaela Huncă, adăugând: „lipsa totală de profesionalism și delăsarea au creat haos în învățământ!”

„Au avut câteva luni bune la dispoziție să doteze toate școlile cu tablete pentru ca sistemul de predare on line să decurgă fără probleme. Ce au făcut guvernanții în tot acest timp? Au avut probleme mult mai importante decât educația și sănătatea românilor de rezolvat, cum ar fi pregătirea cu orice preț a două rânduri de alegeri”, a încheiat deputatul Pro România.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro