Mihaela Galani, patroana unui business de pantofi, a murit la 33 de ani. Doliu în lumea afacerilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Mihaela Galani, patroana unui business de pantofi, a murit la 33 de ani. Doliu în lumea afacerilor / Sursă foto Mihaela Galani Instagram
Mihaela Galani, patroana unui business de pantofi, a murit la 33 de ani. Doliu în lumea afacerilor / Sursă foto Mihaela Galani Instagram
Mihaela Galani a murit la numai 33 de ani, după ce s-a simţit rău, în ultimele zile. 

Echipa magazinului de încălţăminte Gemelli din Constanţa a anunţat decesul prematur al Mihaelei Galani. Pe scările din fața magazinului sunt așezate buchete de flori și lumânări.

'Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni'

'Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni', au transmis reprezentanţii magazinului, potrivit Ziua de Constanța.

De mai bine de 20 de ani a decis să aleagă calea antreprenoriatului, deși spunea că nu crede neapărat în această titulatură, prin preluarea afacerii Gemelli Shoes de la părinți. Treptat, business-ul a crescut, prin digitalizare, deschidere de magazine fizice și investiții de sute de mii de euro, mai precizează sursa citată.

'Am inima împietrită!'



'Am inima împietrită!

Un copil minunat, încercat în scurta sa viață de multe provocări, dar care și-a păstrat mereu bunătatea și optimismul, a plecat în această dimineață la stele...

Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, desteaptă, ambițioasă, blândă, caldă și mereu cu un zâmbet larg pe buze...

Drum lin în Lumină, om frumos!

Știu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu știu ce le-aș putea spune acum părinților tăi...

Chiar nu știu', a scris jurnalista Monixa Coroiu, corespondentul Antena 3 în Turcia, pe pagina sa de Facebook.

'Drum lin, Miha! Nu te vom uita niciodată!'

'Suntem in stare de șoc. Drum lin, Miha! Nu te vom uita niciodată!'

'Dumnezeu să o ierte! Condoleanțe familiei! O persoană atât de sufletistă și optimistă …Păcat!!'

'Un înger a plecat și Sigur cerul este mai frumos! Regret mult! Lumină în VEȘNICIE!'

'Nu-mi vine să cred! Acum va fi lângă Koto, vor fi împreună din nou! Dumnezeu să o odihnească! Sincere condoleanțe familiei!', sunt alte mesaje transmise de internauți pe rețelele de socializare.

2021, anul care ne-a luat celebrități din muzică, sport, teatru și presă

2021 a fost un an dur, care a lăsat România mai săracă. 2021 a fost anul în care cinematografia, muzica și sportul au pierdut unele dintre cele mai mari nume. A fost încă un an dificil din punct de vedere medical, iar pandemia de COVID-19 s-a arătat nemiloasă cu mulți oameni, inclusiv cu cei mai iubiți artiști ai noștri, cei mai buni actori, cei mai mari scriitori și jurnaliști, bucătari celebri și campioni din lumea sportivă.

Rând pe rând, mai mulți artiști s-au stins din viață, unii din cauza COVID-19, alții în accidente sau din cauza unor boli nemiloase. 

Anul 2021 a început cu primul deces fulgerător: Bogdan Stanoevici. După el, au urmat rând pe rând alte nume mari: Cornelia Catanga, Gabi Luncă, Nelu Ploieșteanu, Ion Dichieanu, Florin Condurățeanu, Ion Caramitru, Victor Socaciu, Petrică Mîțu Stoian, Benone Sinulescu și lista este mult mai lungă. 

Muzica lăutărească a fost secerată de COVID-19 în doar o săptămână. Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă sunt numele care au scris istorie în ultimii zeci de ani în muzica românească și pe care i-am pierdut din cauza unui virus nemilos. Odată cu moartea lor, ia sfârșit o pagină de aur a culturii muzicale din România.

Cornelia Catanga a murit pe data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, la Spitalul Universitar din Capitală, după ce a intrat în stop cardio-respirator. 

Nelu Ploieșteanu a murit pe 2 aprilie, la vârsta de 70 de ani, din cauza COVID-19.

Gabi Luncă, veterană a muzicii lăutărești, a fost diagnosticată cu COVID-19, iar starea ei nu e una tocmai bună. Gabi Luncă respira cu ajutorul unui plămân artificial la care era conectată de mai multe zile. Decesul ei a venit în 2 aprilie.

Fondatorul și liderul trupei rock Cargo, Adi Bărar, s-a stins din viață pe 8 martie. Adi Bărar era confirmat cu virusul Sars-CoV-2, fiind internat în stare gravă la Timișoara. Muzicianul se afla sub supravegherea medicilor. Din păcate, a făcut o formă severă a bolii, din cauza unor afecțiuni mai vechi, iar medicii l-au internat la Terapie Intensivă la Spitalul Județean Timișoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel