Mihaela Feraru, fetiță ucisă în Dâmbovița - suspect olandez. Christian Ciocan: Afectează întreaga viață socială
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Directorul de Comunicare și Purtător de Cuvânt al F.S.D.P.R, Comisar- șef de poliție Christian Ciocan, a făcut precizări cu privire la suspectul olandez în cazul fetiței moarte din Dâmbovița.

DC News: Din informațiile dvs., a fost audiat suspectul olandez?

'Nu am cunoștințe despre acest fapt. Însă, în fiecare caz unde avem de a face cu pierderea de vieți omenești, polițiștii acționează în baza dispozițiilor rezolutive ale procurorilor. În conformitate cu Codul de Procedură Penală, competența de soluționare revine procurorului, polițiștilor, respectiv Poliției Judiciară, conform Codului de Procedură Penală, sunt la dispoziția acestora. Aici aveți și răspunsul dacă a fost sau nu audiat suspectul olandez.'

DC News: Aveți informații că i s-a dat drumul bărbatului olandez, presupus pedofil, și doar după descoperirea cadavrului fetiței și-au dat seama că este suspect?

'Nu am cunoștință despre acest fapt. Noi nu facem anchete. Repet, Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România și Uniunea Națională a Militarilor şi Poliţiştilor 'Mihai Viteazul' sunt extrem de atente la tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă și considerăm nesănătos afluxul de informații scurse în spațiul public în anchetele judiciare atât de importante, care afectează întreaga viață socială, nu doar valoarea individuală!' a concluzionat Christian Ciocan, pentru DC News.

VEZI ȘI Informații CONTRADICTORII, pe surse, în cazul fetiței moarte în Dâmbovița. Christian Ciocan: Este foarte grav!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel