Mihaela Brooks, profiler FBI - Întrebare esențială în cazul lui Dincă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Mihaela Brooks, profiler care a lucrat cu FBI-ul în cazul mai multor crimă în SUA, a explicat o parte din profilul psihologic al monstrului din caracal, Gheorghe Dincă.

Există posibilitatea să fie și alte victime ale lui Gheorghe Dincă, a fost întrebată Mihaela Brooks:

”Tot ce este posibil. În primele zile l-am văzut ca un pedofil, o persoană atrasă sexual de adolescente. După aceea au apărut și alte victime care au spus că au fost violate de Dincă. Deci de ce omoară doar adolescentele și nu le-a omorât și pe celelalte femei care au altă vârstă. Acesta este un semn de întrebare”, a subliniat Mihaela Brooks, la Antena 3, duminică după amiaza.

”Am învățat aici să nu comentăm prea mult pe seama unor speculații și am în vedere și presa. Știu că cei de la poliție sau de la DIICOT dau informații eronate. Acestea sunt date intenționat ca să ne ducă pe toți pe o altă pistă. Și, pe zi ce trece, încep să cred că ei sunt cei care acoperă ceva. Sunt, ca să spun așa, complicii lui Dincă”, a adăugat Brooks, profiler criminalist la Investigative Research & Development Analytics.

Dacă a fost o evoluție psihologică în ultimii ani ca să omoare doar adolescentele, există foarte multe semne de întrebare. De asemenea, chestia cu oasele îmi ridică semne de întrebare”, a mai precizat ea.

Citește și: 

Trei variante despre polițistul care l-a convins pe Dincă să recunoască crimele. Cumpănașu: Sunt convins de a treia

Crime Caracal. Bogdan Chirieac: Câți alți Dincă sunt astăzi în România?


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel